Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 49DM5000, televizor cu imagine 1080p

Star-Light 49DM5000 e unul dintre cele mai bune variante de pe piață cu ecran generos – 124 cm. Poate că ași și observat că aceste televizoare nu le găsiți la prețuri atât de mici însă nu poate fi comparat cu oricare alt model. Sunt model Smart care pot fi mult mai avansate, dacă discutăm de un brand foarte cunoscut, sau să fie similar dacă discutăm de același brand. Arată la fel ca cel Smart de 49 de inci, dar nu și cu restul variantelor deoarece acelea au piciorușe diferite. Oricum, veți observa o diferență foarte mică de preț deoarece are în plus Netflix și WiFi integrat.

Alternativele sunt multe pentru că sunt o mulțime de televizoare cu diagonală inferioară și poate acest aspect nu vă deranjează prea mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 49DM5000, televizor cu imagine 1080p

Nu e scump pentru că nu are multe tehnologii avansate, dar pe de altă parte are specificații foarte bune. Atât la capitolul imagine cât și la capitolul sunet, acest televizor impresionează chiar dacă nu e foarte scump. Poate că nu sunteți o persoană cu pretenții prea mari, de aceea un televizor ca cel de sus poate fi de ajuns. Dacă tot vreți unul Smart pentru a naviga pe web, aveți nevoie de unul cu sistem de operare, iar acele poate costa chiar și dublu. Acest brand nu oferă astfel de televizoare, dar poate în viitorul apropiat vom vedea variante mai avansate.

Conectorii acestui televizor sunt destui de mulți și diversificați, deci puteți conecta cam orice la acest televizor. Mă refer la un media player, laptop, desktop, mediu de stocare extern (că doar are player multimedia integrat), sistem audio/home cinema. Caracteristicile sale sunt destul de bune și utile, iar acestea sunt prezente pe toată generația 2016. Cele Smart au chiar mai multe dar nu veți observa o diferență prea mare.

Plusuri: oferă control parental, player multimedia integrat, arată destul de bine, caracteristici tehnice decente etc.
Minusuri: nu sunt.

Televizorul Star-Light 49DM5000 poate fi pus într-o sufragerie datorită ecranului generos și calității video oferite. Nu veți găsi televizoare așa de mari cu imagine inferioară, adică HD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu