≡ Meniu

Star-Light 49DM6000, televizor Smart de 124 cm cu Netflix

Televizorul Star-Light 49DM6000 nu e nici cel mai mic dar nici cel mai mare model din serie. Totuși, cred că producătorul trebuie să schimbe denumirea seriei deoarece varianta de 24 de inci are caracteristici de imagine diferite, sistem audio diferit și mai puține porturi. Designul mi se pare reușit și mai toți producătorii oferă acele piciorușe care oferă o stabilitate mai bună televizorului. Mai toți producătorii oferă un design elegant, adică are o ramă îngustă și piciorușe subțiri.

Alternative pot fi multe dacă luăm în calcul toate brandurile și variante mai mici pentru același buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 49DM6000, televizor Smart de 124 cm cu Netflix

Pe partea de sunet are un sistem audio de 16W și egalizator Surround, iar la capitolul imagine chiar impresionează deoarece specificațiile tehnice sunt acceptabile pentru un televizor mare. Mai precis, unghiurile de vizibilitate sunt maxime (178 de grade), detaliile sunt multe (imagine Full HD) și claritatea e una superioară.

Tunerul TV digital DVB-T/C a devenit unul standard mai pe toate televizoarele și cu el puteți viziona posturi la calitate HD. Pentru redare media are player multimedia integrat dar care necesită să conectați un mediu de stocare extern (hard disc sau memorie USB). O variantă și mai simplă și accesibilă ar fi să conectați PC-ul sau laptopul cu un cablu HDMI.

 

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt numeroase dar cred că doar o parte dintre ele sunt utile și interesante. Controlul parental e o funcție utilă dacă aveți copii și vreți să puneți televizorul în sufragerie. Cu Netflix puteți accesa mai mult conținut media și chiar mai ușor, dar tot nu are acea interfață oferită de un sistem de operare (Android, Tizen, WebOS sau Firefox OS).

Plusuri: oferă o imagine foarte clară, acces la Netflix, suficiente porturi, tehnologie wireless, preț competitiv.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light 49DM6000 e varianta mai accesibilă dacă inițial v-ați dorit cea de 55 de inci. Trebuie să știți că diferențele de imagine sunt vizibile chiar dacă 6 inci pot părea puțin. Sperăm ca în următorii ani să vedem tot mai multe televizoare mari la prețuri accesibile și să ofere o funcționalitate mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu