Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 49DM7000, televizor 124 cm cu rezoluție 4K

Star-Light 49DM7000 e un televizor cu diagonală de 124 centimetri cu rezoluție 4K și soft smart. Pentru conectarea la net se poate folosi de wireless deoarece are acest port.
Un televizor precum acesta se adresează celora interesați de un model cu ecran care să ofere o imagine foarte clară grație rezoluției 3840×2160 pixeli și unghiurilor de vizibilitate 178/178 grade.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă nu știți mare lucru despre brandul Star-Light atunci trebuie știut că e vorba despre unul românesc, produsele fiind vândute sub acest brand. Produce și electrocasnice de calitate, iar pe piață e prezent de ceva timp, adică de 2-3 ani.

Star-Light 49DM7000, televizor 124 cm cu rezoluție 4K

Un TV cu o diagonală de 124 centimetri cred că e visul oricui întrucât așa vedem meciuri și filme la cea mai bună calitate.
Consumul de curent nu este exagerat deoarece vorbim despre 69W. În anii trecuți televizoare de 81 centimetri aveau consum superior acestuia, deci se poate vedea progresul tehnologic.
Dacă nu vă mulțumește playerul integrat atunci acestui model i se poate conecta un player care să aibă Android, iar în acest fel o să aveți acces la diferite servicii și aplicații.
Modelul acesta vine cu Netflix așa încât să puteți vedea diferite filme de pe net la calitatea care vă interesează.
Având funcție monitor poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor de pe laptop, doar conectând aparatul prin HDMI.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, imaginea de calitate superioară, tunerul HD integrat, rezoluția UHD și că e smart (nu e un model similar celora cu Android, dar are cele mai importante funcții smart).
Contra nu ar fi vreun motiv întrucât e ieftin și are integrate lucruri utile.

Acesta e televizorul perfect adresat celora interesați de un aparat cu care să se uite la posturi TV orice calitate (chiar și HD) și la filme 4K de pe Internet ori de pe memorii externe (harduri etc). Are slot CI+ care e util conectării unui card CI+ care se folosește pentru vizionarea posturilor HD.
Pentru a elibera din spațiu se poate folosi un suport, iar modele care v-ar interesa sunt disponibile aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu