≡ Meniu

Star-Light 50DM4000, televizor LED cu unghiuri de vizibilitate mari

Căutați un televizor mare și nu sunteți dispuși să cheltuiți mulți bani? Star-Light 50DM4000 e oferit de un brand destul de cunoscut care oferă soluții interesante pentru români. Sunt destul de multe serii similare care oferă cam același dotări doar că ecranul e principala diferență. Dacă vreți neapărat o imagine FullHD, atunci trebuie să luați în calcul un buget puțin mai mare și un televizor mare. În general televizoarele mai mici de 81 cm sunt HD dar există excepții. Oricum, în următorii ani televizoarele HD vor fi tot mai puține iar majoritatea pieței va fi invadată de televizoare FullHD și 4K.

Designul e interesant iar la alte variante are piciorușe puțin mai diferite. Oricum, doar televizoarele mari sunt mai elegante și au o ramă îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 50DM4000, televizor LED cu unghiuri de vizibilitate mari

Un televizor simplu și nou poate fi o alegere foarte bună și acesta poate fi folosit ca monitor. Nu cred că în acest caz e necesar un sistem audio suplimentar (boxe sau soundbar) deoarece ieșire e de 20W. Caracteristicile tehnice de imagine sunt importante, la fel și tehnologiile care îmbunătățesc calitatea. Poate că nu oferă cele mai bune caracteristici tehnice comparativ cu un monitor de 32 de inci, dar sunt de ajuns pentru un televizor, că doar nu stați la 1 metru de el :). Bineînțeles, în același preț ecranul e mai mic și monitorul nu are tuner TV.

Conectivitatea e bună mai la toate televizoarele noi deoarece toate au port USB 2.0 pentru acel player integrat, HDMI-urile sunt numeroase chiar dacă nu e nevoie de prea multe, slot CI+ etc.

Plusuri: preț foarte bun, imagine 1080p, sunet puternic, player multimedia incorporat bun, numeroase porturi, imagine plăcută.
Minusuri:nu sunt.

Star-Light 50DM4000 nu prea are concurență deoarece alți producători oferă astfel de televizoare la prețuri mult mai mari, dar sunt și Smart. Bineînțeles, dacă alegeți un model Smart, asigurați-vă ca interfața să aibă suficient de multe aplicații și un browser web decent. În general, cele cu sistem de operare sunt cele mai apreciate dar pot costa chiar și dublu față de cel de sus pentru că au și numeroase tehnologii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu