Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 50DM5000, televizor cu display de 127 cm

Televizorul Star-Light 50DM5000 face parte din gama 2016 a acestui brand și care oferă câteva îmbunătățiri pe partea de specificații. Varianta de 24 de inci arată puțin diferit și nu oferă aceleași caracteristici tehnice, de aceea era bine să fi avut altă serie în denumirea sa. În general, o serie oferă aceeași configurație pe toate modelele sale indiferent de dimensiune, doar în acest caz pare să fie o excepție. E și normal ca un televizor de 60 cm să aibă o imagine HD că doar nu e monitor, însă unii utilizatori ar vrea să-l folosească în acest sens.

Cu un buget puțin mai mare puteți alege un model din seria DM6000 (oferă Netflix și WiFi), pentru că e de tip Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 50DM5000, televizor cu display de 127 cm

Un televizor mare are boxe puternice dar e loc de mai bine și tehnologiile audio puteau fi mai numeroase. Puteți avea un cinema la voi acasă dacă aveți un home cinema 5.1 dar poate că nu vreți să cheltuiți prea mult. Unel televizoare oferă un efect surround dar nu sunt chiar accesibile ca cel de sus. Calitatea video e dată atât de caracteristicile tehnice cât și de tehnologiile de imagine.

La capitolul conectivitate, un televizor trebuie să ofere cât mai multe tipuri de porturi: două HDMI-uri, minijack căști, USB 2.0, VGA, CI+ etc. Acestea sunt cele mai populare porturi și la unele televizoare pot fi mai multe de același fel, dar nu cred că le veți folosi pe toate în același timp. Toate televizoarele fie că sunt mici sau mari, oferă următoarele dotări speciale: scanare progresivă, player multimedia integrat, EPG, OSD, teletext și control parental.

Plusuri: are ecran destul de mare, preț competitiv, calitate audio satisfăcătoare, suficiente porturi și arată foarte bine.
Minusuri: nimic.

Star-Light 50DM5000 pare a fi o variantă suficient de bună dacă nu vă interesează alte caracteristici speciale. Dacă vă plac filmele și sunteți o persoană comodă, vă recomand seria Smart de la același brand – DM6000, care oferă Netflix și conectivitate WiFi. Am pus poza de sus dar pot spune că arată ca și restul variantelor mari, indiferent că sunt Smart sau Non Smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu