Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 50DM5500, televizor FullHD de 127 cm

Star-Light 50DM5500 e o variantă destul de interesantă în acest buget deoarece are un ecran mare și alte caracteristici interesante. Are un design destul de reușit chiar dacă nu e vorba de un televizor foarte scump. Majoritatea televizoarelor mari sunt de tip Smart și puțini producători oferă soluții accesibile. Veți observa că acest producător oferă variante pentru buzunarul oricui. Dacă nu sunteți mulțumiți de puterea sistemului audio, se poate conecta un soundbar care nu ocupă spațiu deoarece poate fi pus în fața televizorului.

Dacă acesta nu vă este pe plac, atunci optați pentru unul mai mare ori cu imagine 4K, dar diferența de preț e semnificativ mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 50DM5500, televizor FullHD de 127 cm

Are un ecran destul de mare – 127 cm, iar acest gen de televizor se pune într-o cameră mare, cum ar fi o sufragerie. Dacă considerabil că cei 20 de W nu sunt suficienți atunci se poate folosi un sistem audio clasic. E evident că un ecran HD e inferior celui oferit de televizorul prezentat, dar tehnologiile incorporate pot îmbunătăți claritatea. În acest preț nu putem avea pretenții la prea multe dotări speciale, interfață Smart și altele.

Până la urmă e vorba de un televizor clasic de dimensiuni generoase care nu mai poate fi oferit de orice brand. Cu alte cuvinte, merită încercat dacă nu aveți un buget mare și vreți să faceți o alegere bună. Apreciez că are un tuner TV bun, unghiuri de vizibilitate generoase, Slot CI+.

Plusuri: arată destul de bine, preț foarte atractiv, imagine excelentă, sunet puternic, porturi numeroase.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Nu sunt prea multe televizoare ca Star-Light 50DM5500 și nu orice brand poate oferi o soluție la un buget atât de mic. Un brand foarte popular pe piața internațională oferă cel mult un model de 40 inci în același preț. Poate că playerul integrat nu e foarte avansat și nu are prea multe funcții, de aceea se poate conecta laptopul cu un HDMI pentru a viziona un film. Deci poate fi un bun monitor dar care nu-l puteți folosi de la o distanță atât de mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu