Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 50DM6000, televizor cu funcții Smart și ecran de 50 inci

Televizoarele sunt tot mai performante și dotate, astfel că Star-Light 50DM6000 concurează cu o mulțime de televizoare de dimensiuni mici de la alți producători. Spun asta deoarece mulți producători oferă televizoare destul de scumpe iar acesta chiar nu are concurență, dacă discutăm doar de diagonală. Ecranul e cel mai important aspect atunci când alegeți un televizor deoarece nu puteți alege un model mic dacă vreți unul pentru o sufragerie sau o altă cameră mai mare. Cu Netflix aveți acces rapid la conținut media (filme și seriale TV).

Dacă alegeți un televizor mare atunci acela va avea și un sistem audio pe măsură (va fi ceva mai puternic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 50DM6000, televizor cu funcții Smart și ecran de 50 inci

Noua generație aduce îmbunătățiri la mai toate capitolele și ținând cont de buget, nu cred că veți avea prea multe alternative. Dacă luăm în calcul toate variantele de la acest brand, veți observa destul de multe televizoare ieftine și atractive. Poate fi folosit ca un monitor deoarece are intrare video HDMI și voi trebuie doar să achiziționați acel cablu.

Porturile acestui model sunt la fel de multe ca și la cele non Smart și nu cred că aveți nevoie de mai multe, e suficient să fie diversificate. Caracteristicile speciale nu diferă prea mult de la un model la altul dacă discutăm de același brand: OSD, Teletext, control parental (foarte util acă aveți copii mici), Netflix, player multimedia integrat, scanare progresivă. Bineînțeles, puteți alege un model simplu și să luați un media player Smart pentru un plus de funcționalitate (cu Android).

Plusuri: arată foarte bine, imagine suficient de mare, preț mic, tehnologie WiFi și acces la Netflix.
Minusuri: nu am găsit.

Cu siguranță, e loc de mai bine în special pe partea software deoarece mulți sunt obișnuiți cu o interfață cât mai complexă dar ușor de folosit (cum e la telefoane sau tablete). Multe televizoare scumpe Smart de la branduri ceva mai cunoscute, oferă sisteme de operare foarte avansate care sunt însoțite și de interfață foarte prietenoasă. Star-Light 50DM6000 are o interfață destul de simplificată deoarece nu oferă prea multe opțiuni și servicii web.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu