≡ Meniu

Star-Light 55DM4000, televizor cu imagine de 140 cm

Star-Light 55DM4000 nu diferă cu mult față de modelul 4K din seria DM8000, însă prețul nu putea fi același. Designul e același chiar dacă e vorba de un televizor diferit și nu cred că ar fi avut sens să fi oferit ceva diferit. Totuși, unii utilizatori caută ceva diferit, cum ar fi un televizor cu finisaj pe argintiu iar acest design e prezent doar la unele televizoare. Nu e nevoie de un buget foarte mare deoarece acest televizor e mult mai ieftin decât unul oferit de Samsung, de exemplu. Din câte se observă, televizoarele mari de la branduri mai cunoscute sunt Smart, deci nu sunt accesibile.

Dacă nu vi-l permiteți, atunci alegeți o variantă mai mică, adică cu diagonală de 100-122 cm (în funcție de buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 55DM4000, televizor cu imagine de 140 cm

Un ecran mare oferă o experiență pe măsură chiar dacă nu e curbat ori 3D. De cele mai multe ori utilizatorii caută cea mai bună soluție într-un buget mai mic. Caracteristicile de imagine mi se par satisfăcătoare dar, întotdeauna, e loc de mai bine. Sonorizarea e suficient de puternică, adică nu ar mai fi nevoie de niște boxe, poate doar dacă sufrageria e mare.

Playerul multimedia poate fi folosit pentru a reda conținut media dar e nevoie de un mediu de stocare cu interfață USB (un stick). Funcționalitatea acestui player diferă de la un televizor la altul, iar pentru anumite formate trebuie să optați pentru un media player ori conectați un laptop. Pe partea de conectori are: slot CI+, VGA, USB 2.0, Scart, trei HDMI-uri și altele. Nu are caracteristici speciale sau tehnologii de ultimă generație cum poate ați observat la unele televizoare scumpe, ci are doar caracteristici standard.

Plusuri: preț foarte bun pentru ce oferă, performanțe decente, design plăcut, sunet puternic etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light 55DM4000 poate ține locul unui monitor mai mare deoarece poate fi conectat ușor cu un cablu HDMI. Nu aș alege un cablu VGA deoarece limitează calitatea imaginii și nu cred că vă doriți asta dacă vizionați un film. Chiar și dacă vă plac jocurile, acest televizor poate fi folosit alături de o consolă sau un PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu