Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 55DM5000, televizor de 140 cm pentru un buget redus

Un televizor simplu precum Star-Light 55DM5000 vă poate scuti de niște bani și mai sunt și altele care au imagine ceva mai mică. Arată la fel de bine precum cel din seria DM6000 cu imagine de 50, respectiv 55 inci. Dacă un televizor vi se pare cam mare, puteți să-l puneți pe perete cu un kit de montare corespunzător dar și pe o comodă TV ar arăta bine, dar trebuie să fie mare în acest caz. Personal, nu aș alege un televizor Smart dacă nu oferă acces la conținut media, adică să aibă măcar Youtube sau Netflix. Ținând cont că programele TV nu prea oferă cine știe ce filme sau seriale, Netflix chiar e o alegere bună în special că e disponibil în România.

Alternativele pot fi multe dacă luăm în calcul toate modelele de la acest brand cu imagine cuprinsă între 40 și 55 de inci (mai sunt și cele Smart). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 55DM5000, televizor de 140 cm pentru un buget redus

La un așa preț nu oferă funcții Smart, dar pentru cei care vor Netflix, recomand seria DM6000 a acestui brand. Bineînțeles, televizor dispune de conectivitate wireless (e nevoie de router wireless). Diferențe sunt puține între acesta și cel de care ziceam anterior, de aceea și prețul e destul de apropiat.

Un televizor cu control parental e foarte util dar depinde și de ce posturi TV aveți în program. E destul de simplu să folosiți un laptop ca media player portabil, dar poate că nu vă place să vă plimbați cu cabluri din stânga în dreapta (HDMI și încărcătorul laptopului). Toate televizoare au un player multimedia incorporat pentru care e necesar un stick USB, însă nu are un suport media prea avansat.

Plusuri: arată foarte bine, caracteristici speciale utile, calitate video decentă, preț competitiv și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light 55DM5000 e una dintre cele mai bune variante oferite de acest brand și care merită achiziționată ținând cont de ecran. Alte branduri oferă doar un model de 102 cm în acest preț sau chiar mai mic. Poate că vă întrebați de ce este așa o diferență de preț, ei bine, unele tehnologii sunt destul de avansate și care măresc calitatea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu