Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 55DM5500, televizor Utra HD 4K accesibil

Televizorul Smart Star-Light 55DM5500 e unul dintre cele mai bune soluții care le puteți face pentru sufragerie și la un buget limitat. Oricine și-ar dori un televizor 4K, iar pentru sufragerie nu puteți alege unul mai mic de 100 cm. Nu l-aș putea compara cu alte televizoare populare de 140 cm și imagine 4K, deoarece acelea pot costa de 2-3 ori mai mult. Bineînțeles, prețurile sunt justificate de cele mai multe ori, iar acesta e un televizor care oferă utilizatorilor o experiență decentă dar e loc de mai bine.

Bineînțeles, nu vine cu sistem de operare prea avansat, adică software-ul e destul de simplificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 55DM5500, televizor Utra HD 4K accesibil

Face parte dintr-o generație destul de nouă și care impresionează prin dotările sale, dar și preț foarte atractiv. Nu vine cu difuzoare foarte puternice dar pot fi de ajuns dacă nu aveți o încăpere foarte mare. Imaginea e suficient de mare și clară, iar rezoluția e punctul ei forte. Oricum, în acest buget nu puteți avea pretenții mari și nu cred că găsiți ceva mai bun.

Partea Smart e destul de limitată și poate un media player extern ar putea fi de folos pentru redarea conținutului media de calitate. Calitatea imaginii e dată și conținutul ales, dar nu vă oprește nimeni să conectați un laptop la acest televizor cu ajutorul unui HDMI. Puteți viziona filmele și serialele preferate în orice format dacă optați pentru un laptop/desktop deoarece playerul multimedia integrat nu are un suport media atât de variat.

Conectivitatea e foarte bună, în sensul că nu-i lipsește nimic și vă puteți conecta chiar și wireless (pentru un streaming mai bun, vă recomand cablul LAN). Caracteristicile speciale sunt prezente și pe alte modele de la acest brand și pot fi utile.

Plusuri: are WiFi integrat, oferă Netflix, aplicații preinstalate interesante, imagine plăcută și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light 55DM5500 are un preț foarte mic comparativ cu concurența și acest brand oferă doar modelele ieftine. Arată precum un televizor premium și poate fi unul în acest buget, dar e loc de mai bine la anumite capitole.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu