≡ Meniu

Star-Light 55DM6000, televizor cu imagine de 140 cm

Televizorul Star-Light 55DM6000 e ideal pentru o sufragerie deoarece, în general, televizoarele mari se pun în camere mari datorită ecranului. Mai trebuie adăugat faptul că un televizor mare are și un sistem audio pe măsură. Dacă nu sunteți mulțumiți de ce oferă acesta, se pot conecta două boxe puternice la acesta. Bineînțeles, chiar dacă e Smart, tot nu oferă prea multe funcții ori tehnologii. Acele tehnologii pot afecta prețul televizorului, dar oricum televizoarele Full HD sunt tot mai ieftine pentru că au apărut cele 4K.

Dacă nu vi se pare suficient de performant, atunci ar trebui să alegeți unul de la un brand ceva mai popular, dar bugetul trebuie să fie aproape dublu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 55DM6000, televizor cu imagine de 140 cm

Acest televizor este o alegere nu chiar ieftină, dar în comparație cu restul modelelor de 55 de inci, acesta costă cam pe jumătate. Bineînțeles, le-am comparat doar ținând cont de ecran, pentru că în rest sunt diferențe în ceea ce privesc dotările lor. E evident că discutăm despre noua generație care arată mai bine, e mai ieftină și oferă mai multe. E de apreciat faptul că se dorește a fi un Smart mai bun decât ce am văzut până acum, dar tot nu e unul din segmentul superior (nu are sistem de operare).

Pe partea de conectori, televizorul are următoarele: tehnologie WiFi, VGA, USB 2.0, HDMI-uri, Scart, slot CI+ și altele. Oricum, primele din listă sunt și cele mai importante dar poate că și știți asta. Conectivitatea e foarte importantă indiferent de gadget, dar în general cele mari trebuie să stea mai bine la acest capitol. Caracteristicile speciale ale acestui model dar și serii sunt: OSD, Teletext, control parental, Netflix, player multimedia integrat și scanarea progresivă.

Plusuri: are un ecran generos, preț foarte bun, Netflix, două HDMI-uri, arată foarte bine.
Minusuri: putea să aibă un sistem audio ceva mai puternic.

Star-Light 55DM6000 e cea mai mare variantă oferită de această serie iar cea mai mică e de 24 de inci, dar din câte am văzut are altfel de caracteristici speciale. Designul e puțin diferit față de cel al variantelor mai mici, dar e mai modern.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu