≡ Meniu

Star-Light 55DM7000, model 4K cu soft inteligent și Netflix

Star-Light 55DM7000 e un televizor smart de 140 centimetri cu suport pentru Netflix și rezoluție 4K. Datorită costului de achiziție mic acest model se adresează celora interesați de un aparat în tendințe care poate fi folosit pentru conținut din multiple surse.

Acest Star-Light vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată mai mult decât bine și are o fiabilitate crescută. În cazul în care nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că e vorba de unul românesc, fiind pe piață de ceva ani.

Star-Light 55DM7000, model 4K cu soft inteligent și Netflix

Face parte din gama anului 2016 și are integrat software smart care oferă posibilitatea navigării pe net. Mai mult, acest model e unul care are wireless integrat pentru a-l conecta la net fără cablu. Evident că pentru asta aveți nevoie de un router wireless.
Puteți să-l utilizați pe post de monitor întrucât vine cu intrare PC și cu HDMI. Al doilea tip de port fiind recomandat. În acest fel o să puteți viziona filme de pe laptop pe ecranul mare de 55 inci.
Analizând la rece caracteristicile acestui model putem vedea cât de mult au avansat televizoarele moderne și că în ziua de azi oricine își permite unul.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, costul nu prea mare, diagonala generoasă, rezoluția 4K și tunerul digital triplu.

Deci, dacă te interesează un televizor modern care să ofere diferite facilități de vizionare a conținutului (adică de pe net, de la un PC, de pe memorii externe ori de la cablu) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Modelul de față nu e cu nimic mai prejos față de alte modele din 2016, fiind mult mai ieftin.
Brandul de față face multe televizoare, iar acest lucru poate fi văzut aici.
Dacă vă interesează o alternativă la acest model atunci Wellington 55UHDV296SW ar fi un model pe care eu vi-l recomand. Dacă ar fi să punem aceste televizoare la o comparație atunci putem vedea că sunt aproape identice ca aspect și specificații, air acest lucru se poate vedea din această comparație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu