≡ Meniu

Star-Light 55DM8000, televizor 4K Non Smart

Televizorul LED Star-Light 55DM8000 e una dintre cele mai scumpe variante de la acest brand și cred că-și merită banii. Majoritatea televizoarelor 4K au sistem de operare, adică sunt de tip Smart. Deci nu pot fi accesibile precum modelul de mai jos și, sincer, decât să aibă funcții Smart clasice, mai bine deloc. O interfață mai plăcută e oferită de un sistem de operare (Android, WebOS, Firefox, Tizen). Cu alte cuvinte, dacă vreți ceva mai mult decât un televizor clasic, atunci trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunare.

Bugetul trebuie să fie mare pentru un televizor 4K și nu are rost să luați unul de 109 cm deoarece e prea mic pentru a surprinde toate detaliile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 55DM8000, televizor 4K Non Smart

Caracteristicile tehnice de imagine sunt următoarele: rezoluție Ultra HD; aspect lat, luminozitate de 300 cd/m², unghiuri de vizibilitate mari – de 178 grade, diagonală de 140 cm etc. Poate recepționa posturi TV la calitate HD, dar nu cred că-l veți folosi doar pentru a viziona știri, emisiuni sau meciuri de fotbal. Pentru a-l transforma într-un model Smart, e nevoie doar de un media player sau de un laptop dacă vă gândiți doar la redarea de conținut media.

Conectorii acestui televizor sunt destui de numeroși și e normal să fie așa la televizoarele mari, însă nu cred că vă veți folosi de toate porturile sale. Cel mai utilizat port e cel USB, adică pentru a conecta un stick USB, dar și cel HDMI e bun pentru cei care vor să se joace jocuri de pe consolă. Puteți viziona chiar și conținut 1080p deoarece nu ocupă mult spațiu pe stick/hdd și detaliile sunt mai vizibile pe acesta decât pe un televizor FullHD.

Plusuri: are imagine splendidă, sunet destul de puternic, preț foarte bun, arată foarte bine.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

Star-Light 55DM8000 e unul dintre cele mai performante televizoare de la acest brand și nu putea fi altfel deoarece e vorba de seria DM8000. Cu cât e mai mare acea serie, cu atât televizoarele oferă mai mult și bugetul vostru trebuie să fie mai generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu