Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light ACM-09BIN, AC clasa A++

Că e iarnă sau vară un AC bun ne va face viața mai bună întrucât poate încălzi ori răci aerul. Mai mult, un aer condiționat de top cum e acest Star-Light ACM-09BIN curăța aerul cu un consum redus de curent. Se adresează celora care au un buget restrâns, dar care vor să beneficieze de un aparat de top pentru a-și face viața mai bună.
De la început trebuie să precizez că brandul e unul românesc de foarte bună calitate și care aparține de un cunoscut magazin online.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un pachet care conține unitatea internă, cea extern și kit-ul de instalare. Deci, vom plăti puțin pe instalarea aparatului. Recomand ca instalarea să se facă de specialiști pe care-i puteți găsi aici.

Star-Light ACM-09BIN, AC clasa A++

Modelul ACM-09BIN de la Star-Light e unul care beneficiază de un consum redus de curent întrucât vine cu clasa A++ și Inverter integrat. Capacitatea sa e una de 9000 BTU așa încât să poată răci o suprafață cât mai mare.
Precum alte AC-uri moderne și acesta vine cu caracteristici precum autodiagnosticare, mod noapte ori mod turbo. Modul noapte e bun atunci când vreți ca aparatul să nu facă un zgomot prea mare, iar modul turbo e util atunci când doriți să răciți rapid.
Filtrul integrat în aparat e unul lavabil, adică poate fi spălat, iar acest lucru e recomandat să se facă periodic precum e menționat în manual. Cei care produc aparatul spun că filtrul de particule e de ultimă generație și garantează calitatea aerului.

Puncte forte ale acestui model ar fi prețul mic, că e ușor de folosit, consumul redus de curent și multitudinea de funcții (nu e cu nimic mai prejos decât modele de la branduri consacrate gen Samsung).

Deci, dacă vrei un aparat care să-ți facă o atmosferă plăcută atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Vine și cu alte funcții utile cum ar fi cea de dezumidificare pentru ca umiditatea să fie în parametri, iar dvs să nu aveți probleme de sănătate.
De asemena vă recomand să apelați la un serviciu de instalare aer condiționat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu