≡ Meniu

Star-Light ACM-12BIN, AC cu kit instalare și clasa A++

Star-Light ACM-12BIN este un aparat de aer condiționat ieftin disponibil cu kit de instalare la pachet. Are o capacitate de 12000 Btu, iar dacă aveți întrebări legate de brand atunci trebuie știut că e un brand românesc care aparține unui mare magazin online din România.
Clasele de eficiență energetică sunt foarte bune deoarece la încălzire are A+, iar la răcire are A++. Mai rar vezi o astfel de eficiență la modelele de azi. Să nu mai zic de faptul că datorită prezenței Inverter-ului avem economii de până la 50%… la curent.

Costul de achiziție al acestui model nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu arată doar bine, dar cu ajutorul căruia spunem adio vremii rele. O alternativă cu un preț similar ar fi Vortex VAI-A09ASWM, dar nu are kit și capacitatea e de doar 9000.

Star-Light ACM-12BIN, AC cu kit instalare și clasa A++

ACM-12BIN de la Star Light vine cu capacitate de 12000 Btu și cu diferite funcții întâlnite sau nu la alte modele. Acestea ar fi modul turbo și modul de noapte. Acest ultim mod cunoscut și ca sleep e pentru a face economie atunci când e noapte ori când nu aveți nevoie de răcire.
Filtrul e unul lavabil, deci din când în când va trebui curățat.
Nu pot spune că e un model gălăgios deoarece are 63 decibeli, dar acest nivel de zgomot depinde și de cum îl setați.

Pro achiziție unui astfel de model ar fi costul foarte mic, că are kit de instalare la pachet (în mod normal și acesta costă destul), garanția extensibilă la maxim 4 ani și că nu e greu de folosit (puteți privi extensia garanției ca o asigurare suplimentară, dar nu e neaparat nevoie să o extindeți la mai mult deoarece și 2 ani sunt destui).
Contra achiziției ar fi că nu are un filtru ceva mai bun. Acest lucru nu o să vă afecteze negativ.

De final pot spune că acest aparat e pentru tine în cazul în care te interesează ceva ieftin și capabil. Te asigur că aparatul acest nu e cu nimic mai prejos spre deosebire de altele.
Instalarea recomand să se facă cu o persoană autorizată deoarece în caz contrar riscați să pierdeți garanția și să aveți parte de o instalare de doi bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu