≡ Meniu

Star-Light ACM-12WIFI, aparat ieftin cu wireless și kit de instalare inclus

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat dotat cu inverter și cu o capacitate de 12000 btu. Întrucât nu costă prea mult și are o clasă de eficiență energetică A++ pot spune că acest model se adresează persoanelor care vor să economisească bani pe parcursul utilizării AC-ului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are multiple funcții și moduri de funcționare. În acest cost e integrat și kitul de instalare, iar în acest fel economisiți niște bani întrucât instalarea va fi ceva mai ieftină.

Star-Light ACM-12WIFI, aparat ieftin cu wireless și kit de instalare inclus

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu o capacitate de 12000 btu care va face o atmosferă plăcută în camera unde îl amplasați.
Funcțiile sunt unele normale pentru anul 2016, adică wi-fi (trebuie descărcată o aplicație de smartphone), auto restart, jet, sleep și altele. Utilitatea wireless e vagă deoarece mie mi se pare că e mai mult un lucru de marketing. De ce ai vrea să instalezi o aplicație pe telefon pentru a controla AC-ul dacă deja ai telecomandă.
Auto Restart mi se pare a fi foarte utilă deoarece aparatul va reporni în cazul în care se întrerupe curentul.
Are funcția Inverter care este o cerință a CE și care ajută la creșterea eficienței energetice, dar și la răcire.
Aparatul e unul 2 în 1 întrucât are funcție de răcire, dar și de încălzire, iar în acest fel avem aer plăcut pe timp de vară sau orice alt anotimp am vrea.

Modelul acesta are multiple atuuri pentru care ar merita cumpărat, iar printre acestea se numără funcțiile, posibilitatea controlului smart, modul de funcționare pe timp de noapte și că are kitul de instalare inclus. Garanția aparatului e una ok, iar dacă doriți atunci puteți să o extindeți la mai mult.

Un AC precum acesta e util în cazul în care doriți să răciți o încăpere de dimensiuni medii. În cazul în care nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că e unul românesc. E prezent pe piață de ceva vreme și produsele brandului se laudă prin prețuri atractive și fiabilitate bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu