≡ Meniu

Star-Light ACM-18WIFI, aparat de aer condiționat cu control WiFi

Star-LightACM-18WIFI e unul dintre cele mai avansate modele de la acest brand deoarece are o capacitate de răcire mare, control prin intermediul telefonului, ecran LED, clasă de eficiență energetică A++ și multe funcții interesante. Cu acesta puteți răci o cameră foarte mare ori parterul/mansarda unei locuințe. Designul e simplu dar și elegant în același timp, iar dacă nu vă place culoarea atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre un alt brand deoarece acesta oferă doar variante pe alb.

Alternativele sunt multe dacă nu aveți nevoie de un aparat cu capacitate mare de răcire, ci doar de 2 modele cu capacitate mai mică – 9000 BTU. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light ACM-18WIFI, aparat de aer condiționat cu control WiFi

Capacitatea de răcire e foarte mare dar tot nu e cea mai mare de pe piață. Pentru spațiile comerciale, vă recomand modele precum cel de sus însă cu capacitate mai mare de răcire. Astfel nu mai e nevoie de încă un model similar. Puteți economisi bani alegând variante mai puternice, dar și dacă are Inverter. Această tehnologie reduce consumul prin eliminarea fluctuațiilor care pot să apară pe aparatele simple. Astfel, aerul răcit va avea o temperatură constantă și atmosfera va fi una foarte plăcută.

Funcțiile sale sunt următoarele: ventilare, Wi-Fi, auto restart, dezumidificare, Jet, timer, mod Sleep/Night și câteva funcții speciale (autodiagnosticare, detectare pierdere agent frigorific și mod turbo). Deci poate oferi multe funcții utile și cu siguranță vă veți folosi de ele. În pachetul oricărui aparat similar sunt incluse: telecomanda și unitatea exterioară. Kitul de instalare e inclus dar tot trebuie să apelați la o firmă pentru a-l instala. Poate fi pus undeva unde nu iasă prea mult în evidență (deasupra ușii de la intrare, hol, în lateral).

Plusuri: oferă multe funcții utile, putere mare de răcire, design elegant, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light ACM-18WIFI poate fi controlat de la distanță cu telefonul iar când sunt probleme cu acesta, veți primi informația corectă pe telefon. Cu alte cuvinte, e un model mult mai avansat la capitolul tehnologii și funcții. Cred că vă va ușura viața de zi cu zi și nu veți regreta alegerea făcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu