≡ Meniu

Star-Light CC-265APP, combină A++ de 175 cm

Star-Light CC-265APP e o combină frigorifică cu o înălțime de 175,5 centimetri și o capacitate de 265 litri. E vorba despre un aparat care are clasa A++ de eficiență energetică și datorită acestui lucru o să economisești bani pe parcursul utilizării sale. Dezghețarea frigiderului e un proces automat, dar nu vine cu No Frost. Lipsa acestei tehnologii nu e o problemă prea mare întrucât aparatul e unul care nu are un cost de achiziție prea mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu caracteristici utile printre care aș aminti nivelul de zgomot scăzut, capacitatea de congelare mare și consumul scăzut de curent (0,543 kWh la 24 ore).

Star-Light CC-265APP, combină A++ de 175 cm

Capacitatea netă a modelului de față e de 265 litri din care 195 sunt ai frigiderului și 70 ai congelatorului. Deci, putem spune că e vorba despre o capacitate mai mult decât decentă.
Frigiderul e unul împărțit de 4 rafturi din sticlă, iar congelatorul e unul care are 3 compartimente capabile de a congela 3,5 kilograme la 24 ore. Pe ușa frigiderului avem 4 suporturi care ne vor ajuta să ținem sticle ori pahare diverse.
Vine cu compartimente speciale pentru legume și brânzeturi. În acest fel mirosurile nu se vor împrăștia în restul aparatului.
Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la maxim 4 ani cu ajutorul serviciului garanția plus de aici.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul mic, că arată bine, fiabilitatea ridicată, nivelul de zgomot scăzut și că nu ocupă prea mult loc.
Contra ar fi că nu are Multiflow. Prezența acestei caracteristici de distribuire a aerului rece pe mai multe căi ar fi ridicat puțin prețul, dar eu zic că Multiflow nu e chiar așa de important, iar lipsa nu e un mare minus.

Deci, dacă ești interesat de un aparat frigo care să nu coste mult și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Înălțimea de 175 centimetri e utilă celora care au spații speciale de depozitare pentru frigider și care au înălțimi reduse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu