≡ Meniu

Star-Light CCF-295AP, ladă frigorifică cu încuietoare

Lada frigorifică Star-Light CCF-295AP poate fi cea mai bună alegere în acest buget și nu cred că există un alt brand care să ofere variante atât de accesibile și bine dotate. Acest model e la promoție și cred că ar trebui să profitați de ea și chiar fără acea reducere e o alegere bună.

Are un raport volum/preț foarte bun, motiv pentru care nu prea are concurență. Nu veți găsi prea multe tehnologii pe variante mai mari de la acest brand, dar nici prețurile nu sunt la fel de atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light CCF-295AP, ladă frigorifică cu încuietoare

Volumul acestei lăzi e de 295 litri și e așa generos deoarece interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare. Cu alte cuvinte, o ladă frigorifică oferă mai mult volum în același buget dar ocupă mai mult spațiu datorită formei sale. Pe an, aceasta consumă doar 268 kWh de aceea are și o clasă de eficiență A+.

Poate congelatoarele au funcția de super-congelare care ajută să congelați rapid o cantitate mare de alimente. Performanțele lăzii sunt impresionante, adică poate conga circa 14 kg de alimente în 24 de ore. Yala e o dotare standard la modelele mai mari și e bine să o aibă pentru ca ușa să nu rămână deschisă accidental. Panoul de control e la fel la toate modelele și e prezent în același loc (dreapta-față).

La interior se poate observa că e destul de încăpătoare, are coșuri mici pentru alimente mai puțin voluminoase și care vreți să fie mai la îndemână. Dispune de roți care ușurează deplasarea aparatului și toate modelele noi le au.

Plusuri: are un volum generos, preț atractiv, consum mic de energie, congelează bine și arată bine.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light CCF-295AP pare a fi una dintre cele mai mari lăzi frigorifice de la acest producător, însă cu trecerea timpului, s-ar putea să mai apară și alte variante dar nu cred că pot oferi ceva în plus față de actualul model. Spun asta pentru că și așa e un aparat care nu are concurență. Nu poate fi pusă oriunde deoarece are o lățime de 111 cm și o adâncime de 68,5 cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu