≡ Meniu

Star-Light CDD-210API, frigider românesc la preț bun

Star-Light CDD-210API e un fridiger despre care am putea spune că e românesc întrucât brandul Star-Light e autohton. Vine cu un volum de 207 litri, iar eficiența energetică e una foarte bună deoarece are clasa A+. Din păcate nu are No Forst, dar producătorul spune că are dezghețare automată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care se comportă excelent când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantități însemnate de alimente.
Din imaginea de alături poate fi văzut mai bine cum arată acest model, mai exact congelatorul e poziționat superior, iar frigiderul propriu-zis e poziționat jos.

Star-Light CDD-210API, frigider românesc la preț bun

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu consum mic de curent (0,593 kWh pe zi), capacitate decentă de congelare (2kg la 24 ore), frigider cu 3 rafturi (are și 3 suporturi la ușă) și congelator cu un compartiment.
Chiar dacă e un model mai mare (142 cm înălțime) nu pot spune că e un aparat gălăgios întrucât are un nivel de zgomot de 40 decibeli.
Ca design nu are ceva special, aparatul având ușă cu deschidere standard în dreapta. La interior are iluminare foarte bună precum orice alt aparat frigo.
La astfel de aparate e important și nivelul de zgomot, acesta având 40 dB care nu e deloc mare și în același timp egal cu cel al aparatelor similare.
Despre fiabilitate putem spune că e ok din moment ce vine cu o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Există mai multe motive pentru care cineva ar alege acest electrocasnic, iar printre acestea aș aminti consumul redus de curent, că are o capacitate de congelare mare, dezghețare automată la frigider și o compartimentare bine gândită.
Contra ar fi că nu are decongelare automată.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Costul de achiziție e mai mic deoarece vine de la un brand nu prea cunoscut din țara noastră. Da, Star-Light e un brand românesc, iar aparatul e făcut în alte țări și comercializat sub diferite branduri, inclusiv cel de față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu