≡ Meniu

Star-Light CDD-240AP, frigider cu uși reversibile

Star-Light CDD-240AP e un frigider clasic de 240 litri și cu clasa de eficiență energetică A+. Dezghețarea frigiderului propriu-zis e automată, iar a congelatorului e de tip manuală.
Înălțimea nu e una mare, ci de doar 159 centimetri așa încât să încapă și în camere mai mici sau șpaițuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat care arată bine, fiind vândut sub nume propriu de brandul românesc Star-Light. Nu e un cost prea mare având în vedere că un model cu o ușă care e pe jumătate ca dimensiuni costă vreo 600 lei. Din poza alăturată puteți observa că e vorba de un aparat de culoare albă cu congelatorul situat superior și frigiderul situat în partea inferioară.

Star-Light CDD-240AP, frigider cu uși reversibile

Pe partea de caracteristici acest frigider cu două uși se evidențiază cu capacitatea mare de 240 litri și cu eficiența energetică superioară. Astfel, o să recuperați banii dați pe aparat prin facturi mai mici la curent.
Vine cu rafuri ajustabile, iar în acest fel compartimentele oferă libertate de organizare a alimentelor. Compartimentele cu care vine sunt cele de legume și cele pentru brânzeturi astfel încât mirosurile să nu se îmbine.
Un alt lucru interesant e ușa reversibilă așa încât să nu vă încurce în vreun fel.
Culoarea simplă a aparatului, adică alb, facilitează integrarea în decor a aparatului întrucât majoritatea electrocasnicelor sunt de culoare albă.
Vine cu un nivel de zgomot de 42 decibeli care nu-i deloc mare. E un nivel de zgomot normal care nu vă va deranja atunci când vreți să vă odihniți.

Aparatul acesta e unul perfect pentru cei care vor un frigider simplu, cu clasa A+ și care să nu ocupe prea mult loc.
Din păcate nu are Multiflow, dar acest lucru nu contează prea mult, aparatul fiind unul mic și nu are nevoie de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

Deci, dacă vrei un frigider până în 800-900 lei noi atunci acest model ar fi recomandarea mea. Brandul nu e chiar nou, fiind prezent pe piață de vreo 2 ani și comercializează de la electrocasnice de mici dimensiuni până produse electro de dimensiuni mari precum acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu