≡ Meniu

Star-Light CF-157AP, congelator clasa A+

Star-Light CF-157AP e un congelator cu un volum total de 157 litri care e destinat celora care țin porci și au nevoie de mult spațiu de „depozitare” pentru carne. E un congelator aliniat cu vremurile deoarece clasa de eficiență energetică a sa e A+.
Aparatul e unul care vine cu 4 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 10 kilograme la 24 de ore.

Nu aș putea spune că e un produs scump deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un produs de calitate cu garanție 2 ani. Dacă sunteți curioși de brand atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc care produce electrice și electrocasnice de calitate superioară.

Star-Light CF-157AP, congelator clasa A+

Volumul e unul suficient pentru un aparat cu o înălțime de 142 centimetri, fiind vorba despre un volum net de 157 litri. Consumul energetic la 24 ore e de 0,58 kWh, iar asta se traduce și prin clasa A+ de eficiență energetică.
Din păcate acest aparat nu beneficiază de No Frost, și din această cauză dezghețarea e una manuală.
În cazul în care intenționați să-l puneți în casă atunci trebuie știut că aparatul nu e unul gălăgios având un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Pentru a pune bucăți de carne oricât de mari acest model e unul dotat cu rafturi ajustabile.

Pentru achiziția modelului de față ar fi costul de achiziție mic, că are o garanție ok, că vine de la un brand ok și consumul mic de energie.
Contra ar fi că nu are No Frost ori Multiflow, dar acestea ar fi crescut prețul aparatului.

Concluzia mea e că aparatul acesta e unul foarte bun pentru cineva cu un buget limitat care e în căutarea unui aparat alternativă la o ladă frigorifică.
Nu aș spune că acest aparat e unul greu deoarece are 46 kilograme care fac aparatul unul ușor de manevrat și de amplasat acolo unde doriți.
Numele Star Light e unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online, dar produsul nu e făcut de aceștia, ci doar e pus numele lor. E genul de produs vândut în întreaga lume sub diferite branduri ori variațiuni de forme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu