≡ Meniu

Star-Light CF-163AP, congelator clasa A+ cu 6 sertare

Star-Light CF-163AP e un congelator adresat celora care trebuie să țină multe alimente la răcoare (în special carne). Vine de la un brad românesc care e deținut de eMAG, iar spunându-vă acest lucru probabil că v-au dispărut reticențele.
Acest aparat are un volum total de 163 litri, fiind unul net, iar înălțimea aparatului e de 143 centimetri așa încât să încapă chiar și în locuri mai joase.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar vine de la un brand ok, ci arată bine și ne ajută la păstrarea alimentelor în condiții ok.

Star-Light CF-163AP, congelator clasa A+ cu 6 sertare

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un consum de curent de 0,57 kWh la 24 ore, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Congelatorul e împărțit în 6 compartimente cu o capacitate de congelare de 8 kilograme la de ore.
Din păcate nu e un aparat cu No Frost, dar vine cu dezghețare manuală care nu e prea complicată și nu durează prea mult.
Aparatul are un nivel de zgomot redus, lucru care e destul de bun întrucât în acest fel nu o să fiți treziți noaptea din somn precum la alte aparate frigo.
E excelent că aparatul vine cu multiple lucruri în tendințe, printre acestea numărându-se faptul că vine cu clasa A+. E bine să alegem aparate cu o clasă energetică A+ ori mai bună deoarece ne va ajuta să plătim mai puțin la curent. Trebuie să ne gândim că în ziua de azi toate aparatele sunt conectate la priză, iar în acest fel avem facturi la curent destul de mari.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are un nivel de zgomot redus, că are o greutate mică și clasa de eficiență A+.
Contra ar fi că nu are No Frost, dar acesta nu-i un dezavantaj prea mare.

Deci, dacă te interesează un aparat nu prea mare care să-ți țină congelate alimentele foarte perisabile atunci acest mode ar fi recomandarea mea.
E un produs lansat de curând pe piață, și cumpărătorii au o părere foarte bună legată de el. Una dintre cumpărătoare spune că e foarte mulțumită de produs.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu