≡ Meniu

Star-Light CF-86AP, congelator clasa A+

Star-Light CF-86AP e un congelator clasa A+ cu o capacitate de 86 litri (e vorba despre un volum net). Vine de la renumitul brand românesc Star-Light, brand cunoscut pentru electrocasnicele sale de calitate superioară și cu un preț redus.
Modelul acesta se adresează persoanelor care vor un aparat care să nu coste prea mult, dar care să aibă un spațiu de stocare generos. Cred că un astfel de frigorific ar fi bun pentru cei de la țară deoarece ei încă mai țin porci și diferite animale.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are și o fiabilitate ok deoarece vine cu o garanție standard de 2 ani extensibilă la mai mult. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact zici că e un frigider cu o ușă.

Star-Light CF-86AP, congelator clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu clasa A+ de eficiență, că are o capacitate de 86 litri și nivelul de zgomot mic.
Clasa de eficiență energetică a aparatului e una mai specială întrucât e cu 20% mai eficientă decât clasa A+. Astfel, consumul de curent e de 0,48 kWh la 24 ore.
Lumea preferă frigorifice silențioase deoarece unele chiar te sperie noaptea când dormi mai bine, iar acesta are un nivel de zgomot de 42 decibeli care nu-i deloc mare.
Compartimentarea e una foarte bine realizată deoarece are 3 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 4 kilograme la 24 de ore.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție ok, că are un volum net mare și o clasă de eficiență ok.
Contra ar fi că nu are No Frost. Dacă ar fi avut această caracteristică atunci aparatul ar fi avut un cost ceva mai mare.

Dacă ești interesat de o alternativă la o ladă frigo atunci eu îți recomand acest aparat întrucât are niște dimensiuni reduse și un cost de achiziție foarte mic. Nu o să mai găsești nimic la un preț așa de mic. Costul mic de achiziție se datorează faptului că nu are mare lucru în el pe parte de caracteristici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu