≡ Meniu

Star-Light CFM-146AP, ladă frigorifică performantă și silențioasă

Lada frigorifică Star-Light CFM-146AP e una dintre cele mai apreciate modele de pe piață deoarece oferă caracteristici tehnice bune un preț foarte atractiv. Ocupă puțin spațiu cu o lățime de numai 73 cm, iar adâncimea e aceeași. Nu sunt mulți producători care oferă aparate atât de accesibile și care să nu are prea multă concurență. Dacă aveți un frigider mic și nu aveți destul spațiu pentru congelarea alimentelor, atunci e nevoie de un congelator clasic sau o ladă frigorifică.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul mai multe variante de la acest brand. Acest model e la promoție, deci nu ar trebuie să stați prea mult pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light CFM-146AP, ladă frigorifică performantă și silențioasă

Volumul net total al acestui aparat e de 146 litri și nu e împărțit pe compartimente ca și congelatoarele. La interior, veți găsi doar un coș în partea de sus pentru pachete mai mici de alimente și la care să aveți acces rapid. Clasa de eficiență energetică e A+ care e satisfăcătoare pentru un aparat mic și nu e nevoie de o tehnologie prea avansată de răcire (No Frost). Consumul de energie e de numai 0.5 kWh la 24 de ore și 190 kWh pe an. Mulți dintre voi veți alege acest model pentru avantajele oferite de acest model.

Se poate observa destul de ușor că are un panou de control clasic adică puteți alege destul de ușor puterea (min/max) dar și să-o opriți când nu o mai folosiți. În general, pe parcursul sezonului rece e nevoie de ea deoarece alimentele proaspete sunt mai puține și poate doriți să evitați cozile de la magazine (avantajul ar fi că veți cumpăra mai mult și mai rar pentru o perioadă îndelungată).

Plusuri: are consum redus de energie, congelare rapidă, arată destul de bine, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Star-Light CFM-146AP poate fi de folos dacă nu aveți un alt aparat care să se ocupe de congelarea alimentelor. Un congelator incorporat nu e atât de mare și nici performanțele nu pot fi mari dacă discutăm de un frigider sau o combină accesibilă. Cele mai bune .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu