≡ Meniu

Star-Light CFM-203AP, ladă frigorifică cu design compact

Star-Light CFM-203AP e una dintre cele mai interesante lăzi frigorifice de pe piață. Are specificații tehnice foarte bune la un preț destul de atractiv și nu orice brand poate concura cu acesta. Nu aș putea spune că puteți echipa toată bucătăria cu aparate de la acest brand deoarece nu oferă soluții prea diversificate. Depinde și de cât de mult sunteți dispuși să dați pe un aparat, dar cu acesta chiar veți face o alegere bună. Oricum, lada frigorifică nu o veți ține în bucătărie, ci mai degrabă într-o cămară.

În același preț nu sunt multe lăzi sau congelatoare accesibile oferite de alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light CFM-203AP, ladă frigorifică cu design compact

E evident că nu are un volum foarte mare – 203 litri, dar poate fi de ajuns pentru mulți. Spun asta pentru că poate mai aveți un frigider sau o combină frigorifică care e dotat cu congelator. Nu cred că un congelator e alternativa perfectă deoarece oferă mai puțin volum pentru același preț, dar ocupă și mai puțin spațiu datorită formei verticale.

Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A+, deoarece are un consum anual de numai 219 kWh sau de 0.6 kWh la 24 de ore. Poate congela destul de mult pentru volumul său – 9 kg. Designul e simplu pe alb cu capac cu deschidere verticală. Panoul de control e ca la restul modelelor, în partea dreaptă jos și dispune de funcția de super-congelare. Alte dotări ale sale sunt: roțile pentru deplasare ușoară, condensator integrat și coșul interior. Are un singur coș pentru că e destul de mică, iar la cele care sunt mai late, veți observa două coșuri.

Plusuri: nu ocupă mult spațiu, capacitate de congelare bună, consum redus de energie, fiabilitate, preț mic.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light CFM-203AP nu costă mult și chiar va fi de folos atunci când congelatorul frigiderului sau combinei frigorifice e plin. Deci nu veți folosi chiar tot anul acest aparat, dar depinde și cum veți face cumpărăturile (mai mult și mai rar). Multe aparate frigorifice sunt de dimensiuni mari, doar că lăzile frigorifice mici sunt o alegere inteligentă (la fel ca și congelatoarele).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • FANACA CRISTINA LIDIA

    Buna dimineata,
    Am achizitionat de la Dstra lada frigorifica CFM-203AP,
    Sunt interesat sa mai achizitionez inca 6 (sase) cosuri pentru acest tip de lada frigorifica,
    Multumesc,

Lasă un comentariu