Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light CFM-249AP, ladă cu volum de 249 litri

Lada frigorifică Star-Light CFM-249AP e una destul de apreciată deoarece oferă caracteristici tehnice foarte bune pentru un preț atât de mic. Designul e aceștia ca la restul iar numărul de dotări nu poate fi mult diferit. Modelele foarte mari pot avea un sistem de răcire mai avansat pentru că controlează mai bine nivelul umidității de la interior, adică nu se va forma prea multă gheață.

Alternativele sunt multe dacă v-ar interesa un model chiar mai mic, însă e bine să aveți mai mult spațiu pentru congelare că și așa aparatul consumă puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light CFM-249AP, ladă cu volum de 249 litri

Un volum total de 249 litri poate fi de ajuns deoarece lada e destul de încăpătoare și e aproape cât 3 congelatoare de la combine. Totuși, consumul mi se pare nesemnificativ – 0.67 kWh, motiv pentru care are o clasă de eficiență atât de bună – A+. Poate congela destul de mult în 24 de ore – 12 kg, dar cred că e loc de mai bine.

Designul e simplu pe culoarea albă fără yală, dar poate că nici nu aveți nevoie de ea. Interiorul e iluminat și mai toate modelele noi au o astfel de dotare. Ca și dotări, lada de mai sus prezintă următoarele: super-congelare, sistem antibacterian, semnal avertizare temperatură ridicată și condensator integrat.

Are un coș interior în care puteți alimente care doriți să le consumați în perioada următoare sau poate nu e atât de voluminos pachetul și se poate pierde printre restul alimentelor. Interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare, de aceea nu veți putea sorta prea bine alimentele. Comparativ cu un congelator, o ladă frigorifică ocupă mai mult spațiu deoarece e mai lată și mai scundă.

Plusuri: oferă iluminare interioară, preț destul de mic, mult spațiu pentru conservarea alimentelor, consum mic de energie.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light CFM-249AP poate fi pusă cam oriunde deoarece nu e foarte mare, însă mă gândesc că o veți poziționa într-o cameră ferită de umiditate și căldură. Nu trebuie să o folosiți tot timpul ci doar când actualul congelator incorporat nu mai face față și, în general, iarna veți congela mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu