≡ Meniu

Star-Light CRFH-273AP, combină clasa A+ de 176 centimetri

Star-Light CRFH-273AP este o combină frigorifică de 273 litri (volum net) care are o clasă energetică foarte bună și un consum redus de curent de 0,68 kWh. Cei care vor o combină sunt interesați ca aceasta să nu aibă un consum energetic prea mare ori să nu facă prea multă gălăgie.
Brandul e unul autohton, adică românesc și aparține de un magazin online cunoscut. Fiabilitatea e una ok deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o capacitate de stocare mare și poate fi utilizat cu ușurință de oricine. Întrucât vine cu o greutate de 50 de kilograme va putea fi manipulat ușor de două persoane.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine acest model. E unul alb cu deschidere standard a ușii, adică pe dreapta.

Star-Light CRFH-273AP, combină clasa A+ de 176 centimetri

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu dezghețarea automată a frigiderului și cu capacitatea de congelare de 3 kilograme la 24 ore.
Majoritatea interesaților de a achiziționa un aparat frigo se orientează înspre un aparat care are un nivel de zgomot redus, iar acesta are unul de 42 decibeli.
Spațiul de stocare e mai mare în comparație cu aparatele similare, iar congelatorul care-i poziționat inferior are un volum de 68 litri.
Clasa A+ de eficiență energetică te va ajuta să economisești undeva până în 24% curent, iar asta se va vedea la sfârșit de lună pe factura la curent.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand ok, consumul mic de electricitate, dezghețarea automată a frigiderului și spațiul generos.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost (acel sistem de păstrare la rece a alimentelor fără producere de gheață).

Deci, dacă te interesează un aparat frigorific care să nu coste prea mult, dar care să poată ține la rece o cantitate însemnată de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Ca accesorii acest model e unul dotat cu suport pentru ouă, iar dispenser sau ceva de genul nu are.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu