≡ Meniu

Star-Light CRFV-235AP, combină 235 litri cu clasa A+

Star-Light CRFV-235AP e o combină frigo apărută pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se remarcă prin faptul că are un consum de curent redus și o capacitate mare de 235 litri. Evident că vorbim despre o capacitate netă.
Nu ați mai auzit de brandul Star Light și de aceea trebuie să vă spun că e unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online.

Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani beneficiem de un aparat frigo care nu consumă mult curent și care are un spațiu de stocare mai mult decât generos. Din imaginea de alături poți vedea că partea de frigider vine cu 3 rafturi ți cu 3 suporturi la ușă.

Star-Light CRFV-235AP, combină 235 litri cu clasa A+

Volumul aparatului e unul de 235 litri, net. Congelatorul e unul cu 3 compartimente și cu o capacitate de congelare de 3 kilograme în condițiile în care are un volum de 63 litri, net.
Volumul frigiderului e de 172 litri, iar asta înseamnă că e destul de încăpător. Am pus mai sus niște poze pentru a vă face o opinie despre cât de bine e realizată compartimentarea.
Nu vine cu No Frost, dar are dezghețare automată pe partea de frigider, lucru care vă va asigura o întreținere mai ușoară.
Restul caracteristicilor sunt unele normale și nu pot spune că excelează.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul mic de 41 decibeli, iar din această cauză putem spune că nu vă va trezi noaptea.
Consumul de curent nu e mare deoarece vorbim de clasa A+ de eficiență energetică cu un consum de 0,62 kWh.

Pro achiziția acestei combine ar fi că arată bine, că e fiabilă, volumul ok, clasa de energie mică și că are dezghețare automată.
Contra ar fi că nu are No Frost și Multiflow (distribuirea aerului rece pe mai multe căi).

Deci, dacă te interesează o combină sub 1000 lei atunci îți recomand acest model. Sunt și alte modele ok, dar acesta vine un design simplist și o ușurință în utilizare caracteristică combinelor clasice.
Fiabilitatea e garantată de garanția de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită prin intermediul serviciului garanția plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu