≡ Meniu

Star-Light DWV-106SI, mașină semi-incorporabilă cu 10 seturi

Dacă vrei o mașină de spălat vase care să fie semi incorporabilă atunci îți recomand modelul Star-Light DWV-106SI. Poate spăla 10 seturi de vase prin intermediul a 6 programe și cu un consum minim de curent grație clasei A+ de eficiență energetică.
Brandul Star-Light e unul românesc, iar produsele sale sunt unele de calitate, având o fiabilitate ok.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat economic și care arată bine. În cazul electrocasnicelor trebuie să luăm în calcul că ne recuperăm banii în timp și că sunt de îndelungă folosință. Astfel, dacă cumpărăm acest model pentru un restaurant atunci nu mai trebuie să plătim persoană pentru spălarea vaselor.

Star-Light DWV-106SI, mașină semi-incorporabilă cu 10 seturi

Pe partea de caracteristici se recomandă prin posibilitatea de a spăla 10 seturi de vase și multitudinea de programe. De exemplu are program eco 50 care spală la 50 grade și e cel mai eficient privind consumul de apă și curent.
Fiind parțial incorporabilă o puteți face așa încât să nu se vadă și bucătăria poate fi amenajată într-un stil minimalist.
Clasele de eficiență sunt următoarele: A+ la spălare, A la uscare, A+ energetică.
Se poate face economie de resurse și prin încărcarea la jumătate.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, posibilitatea reglării pe 4 nivele de temperatură, eficiența energetică și posibilitatea incorporării. Dacă la un moment dat o să vreți să măriți garanția atunci aceasta poate fi extinsă la maxim 4 ani.

Deci, dacă vrei un aparat care să te ajute să ai mai mult timp liber precum și să speli vase eficient atunci acest model DWV-106SI ar fi bun pentru tine. Brandul e unul bun, fiind vorba despre unul prezent pe piața românească de câțiva ani, iar în aceștia nu s-a făcut de rușine. E un nume aparținând unui cunoscut magazin online, iar alte produse comercializate de Star-Light pot fi analizate aici.
În cazul în care nu v-ați hotărât la ce electrocasnice o să luați în bucătărie atunci aici aveți niște incorporabile disponibile la un preț ok.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu