≡ Meniu

Star-Light DWV-106WH, mașină de spălat clasa A+

Star-Light DWV-106WH e un aparat electrocasnic scos la vânzare de brandul Star-Light care-i pe piață de circa un an. O să întrebați mai multe de brand și vă spun că e unul românesc deținut de un cunoscut magazin online.
Aparatele de la acest producător se recomandă prin calitate și un cost de achiziție redus.
Astfel de aparate sunt recomandate celora care au multe vase de spălat, deci celora cu familii mari ori cu pensiuni.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Nu trebuie să ne facem griji prea mari cu referire la consumul de resurse, în special la consumul de curent, deoarece e un aparat cu clasa A+ de eficiență energetică. Vizual arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Cred că vedeți că e un aparat simplu care nu deranjează vizual.

Star-Light DWV-106WH, mașină de spălat clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model e unul care vine cu capacitatea de spălare de 10 seturi, 6 programe și un nivel de zgomot redus de 52 decibeli.
E un aparat nu prea mare întrucât vine cu o lățime de 45 centimetri, iar acest lucru te va ajuta să amplasezi aparatul acolo unde dorești.
Vine cu program eco care e bun în special pentru spălarea vaselor care nu sunt așa de încărcate, iar pentru vasele care sunt foarte încărcate e bun programul intensiv. 😉 Are și un program mai extrem numit Hygiene 70°C și e destinat celora care vor să spele vase uitate de câteva zile sau ceva de genul.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu e scump, că are o garanție extensibilă, că vine cu un nivel de zgomot redus și că are doar programe utile (printre care aș aminti eco și intensiv).
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență superioară. Oricum, clasa A+ e una suficient de bună și se aliniază în rândul electrocasnicelor cu un consum mic de curent.

Deci, dacă te interesează un aparat care să spele până în 10 seturi de vase cu un consum minim de resurse atunci îți recomand acest model.
Este un adevărat aparat al anului 2015 deoarece respectă standardele de consum având un consum cu până la 20% mai mic spre deosebire de alte modele similare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu