≡ Meniu

Star-Light FCF50GRTS, aragaz argintiu cu aprindere electrică

Star-Light FCF50GRTS e un aragaz de generație nouă (scos pe piață la mijlocul lui 2016) care e dotat cu aprindere electrică și diferite facilități premium… mai multe detalii în rândurile care urmează.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat alimentat pe gaz care beneficiază de aprindere electrică la arzătoare și pe partea de cuptor. Dacă sunteți de părere că acesta e unul cu prea puține dotări atunci aici găsiți modele similare cu ceva mai multe dotări.

Star-Light FCF50GRTS, aragaz argintiu cu aprindere electrică

Pe partea de caracteristici vine cu diverse lucruri premium cum ar fi grill, rotisor și aspectul plăcut. Aprinderea de tip electric nu mai e un lucru premium deoarece în ziua de azi toate aparatele de acest gen au așa ceva.
Capacul aparatului e unul din sticlă, iar la interiorul cuptorului găsim o tavă și un grătar.
Plita aparatului e formată din 4 arzătoare, iar grătarul e unul din fier.
Puteți să conectați o butelie la el deoarece oferă această posibilitate, dar în mod normal trebuie schimbate și duzele deoarece în caz contrat s-ar putea să aveți o flacără mult prea mare.
Nu are arzător wok precum plitele incorporabile pe gaz, dar nici nu cred că vă trebuie aș ceva deoarece doar profesioniștii gătesc mâncăruri asiatice. Acel arzător de tip wok ar fi fost unul de intensitate foarte mare pentru prăji rapid diferite mâncăruri.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, dotările premium (grill și rotisor), fiabilitatea ridicată și brandul ok.
Contra achiziție nu ar fi ceva având în vedere prețul deosebit de mic. În acest fel se poate achiziționa și o hotă, iar dacă aveți un buget mic cred că modelul acesta va fi foarte bun.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aragaz atunci trebuie să-ți spun că acesta e unul foarte bun deoarece are cost mic și vine de la un brand destul de cunoscut în România. Acest brand e unul românesc și aparține de un magazin online.
În trecut aragazurile cu aprindere erau peste 1000 de lei, dar concurența a făcut ca acestea să coste și 700 lei, precum acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu