≡ Meniu

Star-Light FCF50W, aragaz cu 4 arzătoare și pe culoare alb

Aragazul Star-Light FCF50W e unul destul de bun în acest buget și mi se pare că oferă toate dotările standard. Există variante ca și acesta dar și cu alimentare electrică pentru cuptor/plită. Bineînțeles, nu mă refer la aprinderea electrică ci doar la felul cum gătește. Pe gaz se gătește rapid dar nu e la fel de bun un cuptor pe gaz ca și unul electric. Cele electrice sunt destul de populare de aceea mulți utilizatori preferă incoporabilele. Prețurile sunt mai mari dar eu cred că sunt destul de justificate.

Alternativele sunt destul de multe dar nu în același buget. Ideea e că nu toți producătorii oferă modele așa de ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light FCF50W, aragaz cu 4 arzătoare și pe culoare alb

Plita sa e una destul de mică și se datorează dimensiunilor cuptorului. Dacă cuptorul e mic și aparatul e destul de compact. Mai precis, plita e de 50 cu 55 cm, deci cu puțin mai mică decât standardul. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite iar cel mai mare e și cel mai puternic – 3kW. Randamentul e dat și de tipul de alimentare iar o plită electrică poate fi la fel de bună ori peste dacă e cu inducție.

Cuptorul e de 54 litri la acesta, are siguranță dar și o ușă destul de bună. Accesoriile sale sunt: capacul metalic, tava și grătarul. La alte modele, de la alte branduri, poate fi prezent chiar și un sertar inferior pentru vase. Dimensiunile sale sunt reduse, deci poate fi pus acest model în locul celui vechi. Nu e un brand foarte cunoscut, dar mi se par destul de bune aceste modele și pot concura cu orice alt model.

Plusuri: are un randament ridicat, arată decent, e ieftin și ușor de folosit.
Minusuri: plita nu e prea mare.

Star-Light FCF50W e alegerea perfectă dacă aveți un buget foarte redus. Puteți alege alături de acest aragaz chiar și o hotă telescopică ori chiar una de tip șemineu. Alegerile se fac, în general, în funcție de bugetul fiecăruia. Îmi plac foarte mult variantele pe gaz deoarece sunt ieftine, dar ar fi mai bun un cuptor electric deoarece încălzește mai bine (uniform).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Gheorghe Luminita

    Aragazele STAR LIGHT as dori sa stiu cine le produce si unde se asambleaza

Lasă un comentariu