≡ Meniu

Star-Light FCF50WI, aragaz cu aprindere electrică

Star-Light FCF50WI e un aragaz al anului 2016 care vine de la un brand de top. Vine cu alimentare pe gaz, iar aprinderea e una de tip electric pentru o eficiență și comoditate superioară. E un aragaz de tip clasic care vine cu un capac metalic, iar dimensiunile aparatului sunt unele normale, lățimea fiind de 50 centimetri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aragaz cu aprindere electrică la plită și la cuptor. În trecut unele aparate de genul aveau aprindere electrică doar la plită. Vizual arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături.

Star-Light FCF50WI, aragaz cu aprindere electrică

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu aprindere electrică, alimentare de la rețea ori butelie și cu dimensiuni nu prea mari de 89x50x55 (înălțime x lungime x adâncime).
Aparatul e unul dotat cu sistem de siguranță, mai exact e vorba despre un sistem cu termocupluri care întrerupe alimentarea cu gaz atunci când nu e flacără.
Aprinderea electrică a acestui aparat e una de tip automată pentru un plus de comoditate.
S-ar putea să trebuiască să schimbați duzele în cazul în care legați aparatul la butelie deoarece presiunea s-ar putea să fie mare, deci și flacăra.

Pentru achiziția acestui model ar fi prețul redus, că arată bine, că ocupă puțin spațiu și sistemele de siguranță. Fiabilitatea acestui model ar fi un alt lucru pozitiv, iar dacă vreți o garanție mai mare atunci puteți să o extindeți la 1-2 ani pe bani puțini.
Contra nu e vreun motiv. Aparatul nu vine cu grill ori rotisor, dar aceste neajunsuri nu sunt motive pentru a nu cumpăra aparatul întrucât nu sunt lucruri esențiale.

Acest model e recomandarea mea celora care au o bucătărie mai mică și care vor ceva sigur. Utilizarea aparatului nu e una prea complicată întrucât aparatul e unul dotat cu aprindere electrică și nu e vorba de orice aprindere, ci de una automată.
Brandul de față e unul foarte bun, iar dacă nu știți mare lucru legat de el atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu