≡ Meniu

Star-Light FCF58GRTW, aragaz ieftin cu rotisor și timer

Aragazul Star-Light FCF58GRTW e unul ceva mai mare decât restul și se poate observa ușor din poza de mai jos. Cu alte cuvinte, are o plită ceva mai mare și aceasta presupune că și cuptorul e puțin mai spațios, dar nu cu mult. Un aragaz mai mare poate oferi doar avantaje deoarece puteți pune vase mai mari pe plită fără să simțiți că sunt prea înghesuite, iar cuptoarele mai mari vin cu dotări suplimentare. În acest caz, cuptorul are rotisor și timer (cronometru), pentru anumite feluri de mâncare. Un plus de dotări e bine-venit chiar dacă nu o să vă folosiți imediat de ele.

Arată bine iar combinația de culori e interesantă, alb cu negru iar mânerul de la cuptor e din aluminiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light FCF58GRTW, aragaz ieftin cu rotisor și timer

Poate fi pus în locul vechiului model chiar dacă e mai mare (cu 8 cm), iar pentru acesta puteți folosi cam orice hotă. dacă nu aveți una aș recomanda una telescopică deoarece nu e foarte scumpă iar când nu folosiți toate arzătoarele plitei, ea poate fi destul de compactă. Bineînțeles, acea hotă se incorporează în mobilierul suspendat și mobilierul nu trebuie să fie prea mare deoarece hota are o parte telescopică, care poate fi trasă spre voi pentru un plus de suprafață de absorbție a burului și mirosului.

Revenind la aragaz, arzătoarele sunt suficient de puternice, nu veți găsi arzător mare de tip Wok pe un aragaz ca și acesta. Acel tip de arzător are două inele de ardere dar poate că și așa nu prăjiți mâncarea. Mâncarea e mai sănătoasă dacă e gătit la aburi, fiartă sau chiar gătită în cuptor (termic cu foarte puțin ulei).

Cuptorul de 62 de litri are grill, rotisor, aprindere electrică, timer siguranță și trei funcții (iluminare, încălzire inferioară, încălzire superioară). Atât cuptorul cât și plita au alimentare pe gaz, iar alimentarea electrică e strict pentru aprinderea electrică.

Plusuri: capac din sticlă, aprindere electrică, plită mare, multe funcții, preț mic.
Minusuri: nimic

Star-Light FCF58GRTW e un aparat destul de mare care poate fi util în orice locuință și nu e nevoie de o alegere costisitoare.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Culda nicolae

    Acest aragaz se poate folsi si pe butelie? Gpl.sau doar pe gaz metan. La rețea. Poate îmi trimite si mie cineva un răspuns pe email.

  • admin

    Se poate folosi și cu butelie.

Lasă un comentariu