Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light FCF60CGRTS, aragaz cu rotisor, finisaj pe inox și capac din sticlă

Aragazul Star-Light FCF60CGRTS nu e singurul model de la acest brand doar că acesta e la un preț foarte bun și nu veți știi niciodată când veți avea nevoie de rotisor. Orice producător oferă mai multe soluții pentru clienții săi, de aceea puteți alege chiar un aragaz mixt adică cu un cuptor electric. La acele cuptoare electrice, veți observa un număr ceva mai mare de funcții și dotări dar nu oricine are nevoie de ele.

Alternativele sunt multe deoarece discutăm de un buget destul de mare, iar un aragaz chiar foarte ieftin nu mi se pare o alegere bună datorită dimensiunilor sale, designului și la capitolul dotări nu excelează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light FCF60CGRTS, aragaz cu rotisor, finisaj pe inox și capac din sticlă

Plita are arzătoare destul de puternice și care oferă un randament ridicat datorită tipului de alimentare. Plitele electrice nu oferă zone de gătit atât de puternice dar randamentul diferă în funcție de sistemul de încălzire (cel mai bun e la cel cu inducție).

Cuptorul are grill, rotisor, alimentare cu gaz, aprindere electrică, capacitate de 62 litri, timer, iluminare interioară și siguranță. Unele dintre acestea le găsiți chiar și pe alte aragazuri. Accesoriile sale sunt cele care le puteți știi de la alte branduri: capac sticlă, tavă și grătar cuptor.

Designul acestui aragaz e unul pe culoare inox, piciorușele sunt ajustabile, mânerul cuptorului e din aluminiu, grătarul plitei e din fontă și are protecție butoane. Cu cât e mai lat aragazul, cu atât cuptorul dar și plita sunt mai mari. Cred că mai apreciat e un model mai mare deoarece poate oferi numai avantaje, însă depinde de spațiul disponibil (poate vreți să-l puneți în locul vechiului model).

Plusuri: are un design elegant, plită mare, dotări satisfăcătoare, aprindere electrică, grătar din fontă.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light FCF60CGRTS poate ține locul unui model vechi deoarece arată foarte bine și oferă niște dotări care nu le veți găsi pe orice model. Alături de aceasta aș alege o hotă tot pe inox și nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Puteți alege una telescopică, clasică sau chiar cu sistem de recirculare avansat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu