≡ Meniu

Star-Light FCF60GRTS, aragaz românesc cu funcții premium

Românii de la Star-Light au scos spre comercializare modelul Star-Light FCF60GRTS. Acesta e un produs comercializat sub brand propriu care înglobează diferite facilități utile cum ar fi grill, rotisor și aprindere electrică.
Poate că unii vor avea rețineri în a cumpăra acest produs întrucât nu cunosc acest brand și tocmai din această cauză subliniez că e unul românesc care aparține de eMAG. Produsele sunt unele testate în laboratoare speciale pentru ca noi să beneficiem de un produs calitate superioară.

Nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top pentru cei interesați să gătească eficient și fără prea mari bătăi de cap..

Star-Light FCF60GRTS, aragaz românesc cu funcții premium

Alimentarea se realizează pe gaz, iar cele 4 arzătoare sunt aprinse în mod electric. Pe partea de accesorii aș aminti faptul că vine cu un capac de sticlă, cu tavă și cu grătar. Evident că aceste accesorii sunt unele întâlnite la toate aparatele de acest gen.
Rotisorul e prezent la acest aparat, iar eu zic că o să-ți prindă bine dacă vrei să faci pui sau ceva de genul. Acest accesoriu e în general întâlnit mai mult la aparatele premium.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, fiabilitatea crescută, posibilitatea extinderii garanției și că vine cu facilități premium. Garanția aparatului e de 2 ani, dar poate fi extinsă până la 4 ani. Eu zic că e o idee bună să extindeți garanția întrucât e un aparat de îndelungă folosință.
Contra ar fi că nu are aprindere electrică integrată în butoane precum la plitele incorporabile.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu arate rău și să poată fi utilizat pentru gătirea diferitelor feluri de mâncare atunci acest aragaz ar fi recomandarea mea.
Avantajul unui astfel de aparat asupra unuia electric ar fi că e mai ușor de folosit, că e mai ușor de întreținut și că gazul e mai ieftin decât curentul. Acest lucru depinde și de unde aveți gazul și ce fel de abonament la curent aveți. 🙂
Un ultim lucru de menționat ar fi că acest aparat e comercializat la nivel internațional (Ungaria, Bulgaria etc).

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Nastasia

    Va rog sa-mi dati adresa de unde pot cumpara sau comanda duze gpl,multumesc !

  • Adi Isarii

    Am nevoie urgent de basmale ușă cuptor pentru aragaz starlight. Doresc adresa, sau nr. telefon. Multumesc!

  • Zegrean Sanda

    De ce nu se mai stinge becul la cuptor?

Lasă un comentariu