≡ Meniu

Star-Light FCF60GRTW, aragaz ieftin cu facilități premium

Star-Light FCF60GRTW e un aragaz al anului 2015 care se evidențiază prin faptul că are aprindere electrică și câteva facilități premium cum ar fi grill-ul și rotisorul.
Un electrocasnic precum acesta se adresează celora care vor să gătească rapid mâncărurile preferate.

Nici nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e vândut sub brand românesc și mai presus de acest aspect vine cu facilități neîntâlnite pe modele mai scumpe.
În cazul în care vă interesează aspectul atunci acest lucru poate fi văzut de alături.

Star-Light FCF60GRTW, aragaz ieftin cu facilități premium

Modelul acesta e unul cu patru arzătoare alimentate pe gaz și aprinse în mod electric. În cuptor întâlnim facilități cum ar fi rotisor sau grill, iar aprinderea cuptorului e tot electrică.
Accesoriile sunt unele normale, adică tavă și grătar. Pe lângă acestea mai are și capac din sticlă care îi oferă un plus de eleganță, zic eu.
Multă lume e indecisă atunci când vine vorba despre achiziția unui nou aragaz și nu știe ce să aleagă între aragaz electric și unul pe gaz. În cazul în care vreți ceva ieftin atunci cel mai bun ar fi unul pe gaz. Costul de achiziție al electrocasnicului e mult mai mic, iar gazul e unul mult mai ieftin decât curentul.
Garanția standard a aparatului e de 2 ani, dar poate fi mărită cu unul sau doi ani prin intermediul serviciului garanția plus de aici.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, disponibilitatea facilităților premium și că are o fiabilitate ok.
Puncte contra achiziției nu ar fi. Chiar e un aparat foarte bun care are integrate lucruri utile, iar utilizarea sa e una clasică.

Deci, dacă te interesează un electrocasnic care să arate bine și să poată fi utilizat ușor de oricine atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Poate că aveți reticențe întrucât nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă spun că e vorba despre un brand românesc care aparține de eMAG, iar produsele lor sunt de foarte bună calitate. Comercializează o gamă largă de aparate, de la aragazuri și până la televizoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu