≡ Meniu

Star-Light FCF60RETRO, aragaz cu design Retro

Star-Light FCF60RETRO e un aragaz ceva mai special decât restul și se poate observa după cum arată, iar o hotă de tip șemineu e obligatorie. Mă refer la acel tip de hotă care se montează pe perete, iar prețul nu e chiar mic. Nu cred că ar trebuie să puneți un aparat cu design retro/rustic pe lângă unul cu design modern deoarece nu ar arăta prea bine. Un pachet promo de tip aragaz+hotă putea fi destul de util pentru cei care vor să câștige timp și bani.

Cam toatele aragazurile mixte au un preț ceva mai mare comparativ cu cele clasice cu alimentare doar pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light FCF60RETRO, aragaz cu design Retro

Alimentarea acestui cuptor e mixtă, adică e pe gaz la plită și electrică la cuptor. Chiar și cele pe gaz au alimentare electrică pentru aprinderea electrică. Să nu se înțeleagă greșit, chiar și plita aragazului prezentat are aprindere electrică, dar și siguranță care întrerupe alimentarea la stingerea flăcării. Plita are 4 arzătoare care împreună oferă o putere maximă destul de bună.

Cuptorul electric are un volum generos – 62 litri, timer analogic, rotisor, grill, iluminare cuptor, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară, încălzire superioară. Accesoriile unui aragaz pot fi diversificate, iar la acesta sunt: capac din stilă, tava și grătarul cuptorului. Sertarul inferior pentru vase poate fi destul de util pentru depozitarea ustensilelor care le folosi mai des, dar și pentru altele. E destul de mare pentru un aragaz însă nu e vorba de un model clasic cu cuptor pe gaz. Caracteristicile speciale ale acestui aragaz sunt: grătarul din fontă, mânerele ușii și butoanelor sunt din bronz.

Plusuri: are un design de tip Retro reușit, cuptor de tip electric, rotisor, un preț decent și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light FCF60RETRO e alegere ideală dacă vreți un aparat electrocasnic ceva mai diferit, adică nu vă mai interesează designul modern. Poate că vi se pare prea scump, dar oferă multe funcții interesante și nu veți găsi altul care să arată la fel de bine. Dacă vreți să cheltuiți mai mult și să aveți o bucătărie mai frumoasă, vă recomand aparatele incorporabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu