Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light FTTM-113AP, frigider de 113 l, clasă energetică A++

Frigiderul Star-Light FTTM-113AP pare a fi o alegere destul de accesibilă, motiv pentru care pretențiile nu pot fi chiar așa de mare. Acesta poate fi pus sub blat dacă aveți loc și cred că așa ar arăta cel mai bine. Poate că nu are cine știe ce volum de congelare, dar poate că aveți o ladă frigorifică sau chiar un congelator mai mare. E evident că nu este un model vechi pentru că are rafturi din sticlă și nu din sârmă.

Alternativele sunt destul de multe dacă vă interesează doar un model mic și fiabil. Tot mai multe modele au un consum mic de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light FTTM-113AP, frigider de 113 l, clasă energetică A++

E evident că are o singură ușă și doar modelele mai înalte pot avea două, deoarece au un congelator mare. Clasa A++ a fost oferită pentru că are un consum zilnic de numai 0.37 kWh, iar acesta trebuie reportat la volumul aparatului.

Arată bine pe alb atât la interior cât și la exterior, iar pe lângă acel raft care poate fi ajustat, frigiderul vă oferă și un compartiment pentru legume sau fructe. Interiorul e flexibil daci puteți elimina rafturile sau compartimentul pentru a face mai mult loc. Suporturile de pe ușă sunt destul de utile dacă nu aveți unde să puteți sucul ori lactatele.

Din poza de sus se poate observa că are inclus suportul pentru ouă, care e un accesoriu destul de des întâlnit la aceste aparate. Aceste modele vin cu control mecanic al temperaturii și cel electronic e prezent doar pe variantele mari și scumpe. Acesta ocupă puțin spațiu și mi se pare și normal să fie așa deoarece are 113 litri.

Bineînțeles, vine cu un congelator mic dar util – 16 litri, iar capacitate de congelare e satisfăcătoare – 2 kg.

Plusuri: are un preț atractiv, volum suficient, design plăcut, fiabilitate și consum mic.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light FTTM-113AP e un aparat ceva mai bun decât restul, de aceea mulți optează pentru acesta. Utilizatorii apreciază fiabilitatea sa, eficiența energetică dar și performanțele sale. Acest brand ofer[ destul de multe variante la fel de bune dar depinde și de ce aveți nevoie.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dimitrie Eliu

    Multumit de ce am gasit pe site ul dvs.
    Cum cumpar? Doar pe … se vind frigidere star-light? Unele produse sunt cu „stoc epuizat”

Lasă un comentariu