≡ Meniu

Star-Light FTTM-98APP, frigider cu o ușă și capacitate de 98 litri

Star-Light FTTM-98APP e un frigider accesibil cu o ușă și cu clasa A++ de eficiență energetică. Întreținerea sa nu e prea complicată pentru că vine cu dezghețare automată.
Fiind un frigorific cu o înălțime de 85 centimetri se adresează celora care nu prea stau pe acasă, în sensul că mănâncă mai mult în oraș. Cred că ar fi util și unui student care stă în garsonieră deoarece e ieftin și poate ține la rece alimente pentru 1-2 persoane.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e compartimentat inteligent, iar partea de congelator e una capabilă cu o capacitate de congelare de 2kg la 24 de ore. Dacă ești în căutarea a ceva ai ieftin atunci nu vei găsi, acest lucru putând fi confirmat aici.

Star-Light FTTM-98APP, frigider cu o ușă și capacitate de 98 litri

Pe partea de caracteristici se laudă cu compartimentul frigiderului care are două rafturi și congelatorul cu un compartiment (de 14 litri). Frigiderul are pe lângă cele două rafturi și 3 suporturi la ușă așa încât să puteți ține la păstrat recipiente ori sticle.
Consumul energetic anual e de 131 kWh, iar în acest fel o să aveți facturi mai mici la curent.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că are o fiabilitate bună, dezghețarea automată și compartimentarea bună.
Nu are No Frost, dar la un aparat cu dimensiuni așa de mici evident că nu are rost această caracteristică.

Deci, dacă te interesează un aparat pentru păstrarea la rece a unei cantități mici de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Întrucât dimensiunile sunt reduse și greutatea e una mică de 25 kilograme, iar nivelul de zgomot e de 39 decibeli (cei ce l-au cumpărat spun că e foarte silențios), deci ceva mai mic decât al altor frigorifice.
Brandul e unul de încredere putându-se spune că e noul Heinner, și acesta din urmă fiind tot un brand românesc, chiar dacă pare a fi unul nemțesc. Da, sunt la fel de nemți precum Dedeman. 🙂

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu