≡ Meniu

Star-Light MB-450W, mașină pâine cu 12 programe

Star-Light MB-450W e o mașină de pâine cu o putere de 450W (lucru sesizabil și din codul produsului). Despre brandul Star-Light trebuie spus că e unul care aparține magazinului online eMAG, iar sub acest brand sunt vândute electrocasnice, dar și televizoare.
Cu o astfel de mașină poți prepara pâine în cantitate de până la 700 grame utilizând unul dintre cele 12 programe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un electrocasnic ieftin care ne ajută să mâncăm sănătos (știm cu toții că pâinea din comerț e plină de chimicale).
Aspectiv se prezintă bine deoarece e de culoare inox cu negru. Iar, pentru a vedea diferite informații poți să te uiți pe ecranul digital.

Star-Light MB-450W, mașină pâine cu 12 programe

Caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi disponibilitatea unui număr mare de programe, că poate face undeva până în 750 grame pâine și că există 3 niveluri de rumenire. Poate că unora nu le va place că nu poate face 1500 grame pâine, dar chestia e că nu e sănătos să mănânci prea multă pâine deoarece aceasta îngrașă. Dacă totuși vreo un model de 1,5 kilograme atunci îți recomand Moulinex Home Bread Baguette.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, fiabilitatea ok (vine cu o garanție standard de 2 ani, garanție care poate fi mărită la mai mult). Un alt lucru pozitiv ar fi că mașina aceasta poate fi utilizată nu doar pentru pâine, ci pentru cozonac ori prăjituri similare… datorită programelor care le-am menționat mai sus.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate prea mare.

De final pot spune despre acest aparat că te va ajuta să rămâi sănătos deoarece acum știi ce e în pâinea ta. Cu acest aparat poți avea pâine proaspătă în fiecare zi ori o dată la două zile.
Nu cred că sunt motive să fiți reticenți când vine vorba de a achiziționa produsul de față deoarece la începutul articolului am scris că e un brand deținut de un cunoscut magazin online.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • TABIRCA D

    Am achizionat o masina star-light mb-450w de la flanco si ma gandesc sa o duc inapoi fiind in garantie.Astfel in instructiunile de folosire dimensiunea painii este 500gr si 750gr.In aceiasi carte tehnica a masinii in retetele pentru paine se mentioneaza dimensiunea painii de 680gr. Si 900gr ,iar pe panoul de comanda al aceleiasi masini sta scris 450 gr.Si 700gr.
    Daca intelege cineva ceva va rog respctuos sa imi comunice si mie ce a inteles si ce as trebui sa fac!

  • claudiu

    am achizitionat aceasta masina de paine am facut pas cu pas ce scrie in carte insa atunci cand ajunge la momentul coacerii pur si simplu se opreste…motivul?am fost cu ea la reprezentanta emag mi au tinut o o saptamana insa aceeasi problema exista…poate cineva sa ma ajute?ma gandesc ca poate nu am facut tot ca in carte dar nu cred..am folosit programul de baza si alte programe insa nk…ms

Lasă un comentariu