≡ Meniu

Star-Light MBM-45AP, frigider mic și silențios

Frigiderul Star-Light MBM-45AP e ideal pentru cei care au un buget mic și nici nu au timp să facă prea multă cumpărături. În acesta puteți depozita la rece destul de multe și se poate vedea în poza de mai jos, dar puteți pune și sticle cu suc, apă vin sau bere. Fiind atât de silențios, puteți să-l puneți oriunde chiar și unde lucrați deoarece nu va deranja sau în dormitor dacă stați într-o garsonieră. Pentru cei care au o bucătărie mică și vor să pună un frigider sub blat, le-ar recomanda unul puțin mai înalt cu volum mai mare (de exemplu, unul de 63 cm cu volum de 67 litri).

După cum am precizat mai sus, nu costă mult și nu cred că veți beneficia vreodată de o reducere mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light MBM-45AP, frigider mic și silențios

Competiția nu oferă frigidere atât de mici și la prețuri atât de atractive, de aceea acest brand a devenit destul de popular. Volumul net al acestui model e de 45 litri, interiorul nu e compartimentat dar aveți suporturi pe ușa sa. Dacă nu vă place acest model pentru că e cam mic, unul mai mare oferă și un congelator modest pentru anumite alimente. Consumul de energie e nesemnificativ și e normal să fie foarte mic deoarece are o clasă de eficiență energetică foarte bună – A+.

Designul acestui model e foarte simplu și așa e și la restul frigiderului ceva mai mari. Finisajul pe alb e destul de plăcut dar sunt frigidere similare și pe alte culori, dar nu cred că are mare importanță. Puteți alege unul colorat doar dacă nu vreți să iasă prea în evidență. panoul de control e ca la restul modelelor iar cel electronic nu e prezent încă pe frigiderele mici și ieftine.

Plusuri: are consum mic de energie, e spațios, silențios, are un preț destul de redus.
Minusuri: nimic.

Un aparat frigorific ca Star-Light MBM-45AP are un preț suficient de mic astfel încât oricine să și l-ar permite. Acesta e cel mai bun exemplu că acest brand dorește să atragă cât mai multă atenție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu