≡ Meniu

Star-Light MPD-800W, mașină de făcut pâine ieftină

Chiar dacă această mașină de făcut pâine numită Star-Light MPD-800W pare cam scumpă, în timp vă veți recupera banii. Dar până la urmă nu e vorba de bani ci și de calitatea produsului. Ingredientele folosite trebuie să fie de calitate superioară pentru a obține o pâine/prăjitură de calitate. Sunt multe tipuri de pâine și e recomandat să respectați gramajul. Acest brand oferă multe aparate competitive la prețuri atractive și când sunt astfel de promoții, e bine să profitați de ele. Dacă aveți o familie numeroasă și trebuie să coaceți mai multă pâine, puteți opta pentru un cuptor incorporabil puternic.

Dacă nu vă place acesta, atunci puteți alege unul cu mai multe funcții/dotări ori cu un design diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light MPD-800W, mașină de făcut pâine ieftină

Capacitatea de coacere a acestui aparat e de 1kg și nu văd de ce ați alege altul. Cam toate modelele au aceleași caracteristici tehnice. Puterea sa e una de 800 W și cu cât e mai puternic acel aparat, cu atât rezultatele sunt mai bune. În total, are 12 programe, funcție de amânare pornire, program rapid și afișaj digital pentru o mai bună supraveghere a programului ales.

Accesoriile incluse mi se par destul de folositoare pentru cei ce nu le au: o cană de măsurat și o linguriță. Alte caracteristici (speciale) ale acestui model sunt: înveliș exterior rece, ecran LCD, sistem anti-alunecare program pentru gem și program pentru prășitură. Deci poate fi folosit și pentru alte tipuri de rețete iar altele pot fi descărcate ori salvate de pe internet.

Plusuri: panou de control decent, destule funcții, preț decent, poate coace o pâine destul de mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Ideea e că sunt destul de multe astfel de aparate, iar altele sunt oferite de alți producători. Star-Light MPD-800W pare a fi una dintr cele mai accesibile variante și chiar nu e nevoie de un model mult mai scump. Pentru cei care vor o pâine de calitate și nu franzelă, un astfel de aparat ar fi ideal. Bineînțeles, și cuptoarele incorporabile au funcție pentru a găti pâine.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Ioana

  Imi puteti spune ce reteta pentru paine folositi pentru aceasta masina? De vreme ce ea nu vine cu o carte de retete, iar dumneavoastra ati dobandit experienta, ne puteti indruma putin cu privire la cantitatile utilizate si retete?

 • Viorel

  Este o masina de facut paine foarte buna. Am achizitionat-o acum doi ani si fac o paine cam la doua zile, dar am pierdut o paleta. Va rog sa ma ajutati, daca aveti posibilitatea, sa gasesc o paleta (set) pentru masina de paine Star-Light MPD-800W, 12 programe, 1000 g.

 • ioana

  Buna, reteta mea de paine alba este: 500 ml apa calduta,1lingura mare si una mica de sare(din forma pe care am primit-o la aparat),650gr.faina alba (pana acum am folosit faina Baneasa) si un pliculet de drojdie uscata (7 gr) dr.Oetker. Ingredientele le pun in cuva in ordinea scrierii.Imi iese o paine crescua frumos si f gustoasa.

  Pofta buna!

Lasă un comentariu