≡ Meniu

Star-Light RU-250P3-11, calorifer electric cu ulei

Star-Light RU-250P3-11 e o bună sursă de încălzire pentru cei care nu vor să mai folosească o sursă de încălzire pe lemne. Există și alte tipuri de aparate de încălzit însă caloriferele oferă căldură pentru mai mult timp. Poate fi pus fie într-o încăpere mare, fie într-o încăpere mică (depinde de temperatura aleasă și de cât de izolată e camera). E bine să aveți geamuri bune și locuința să fie izolată, pentru a beneficia de un plus de randament din partea surselor de încălzire. O aerotermă încălzește mai repede însă odată ce deschideți geamul ori o ușă veți pierde din căldură.

Există și alte tipuri de aparate care pot concura cu acesta. Dacă vi se pare scump, puteți alege și un resigilat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light RU-250P3-11, calorifer electric cu ulei

Acest calorifer necesită o sursă de alimentare apropiată deoarece cablul de alimentare e scurt, dar se poate folosi un prelungitor. Încălzitorul e interior și cam așa e la mai toate caloriferele. E compus din 11 elemenți iar puterea maximă e de 2500 W. Nu trebuie să vă faceți griji referitor la consum doare are trei trepte de încălzire, acestea vă sunt de folos în funcție de camera ce trebui încălzire. Mai precis, are 2500W, 1500 W și 1000 W. E dotat cu termostat de cameră reglabil, loc de stocare cablu, roți pentru transport, indicator luminos de funcționare, siguranță și protecție supraîncălzire. Multe dintre acestea sunt prezente pe mai toate aparatele noi, și la cele vechi nu prea le veți găsi.

Plusuri: are un preț mic, randament ridicat, ușor de folosit, ușor de mutat și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light RU-250P3-11 poate fi o soluție dacă nu aveți un brand favorit, iar dacă vreți ceva mai diferit, acest producător oferă și alte soluții. Dacă nu vă plac teracotele ori alte tipuri de aparate. Vi-l recomand pe acesta deoarece e și foarte ieftin, e ușor de folosit, dar sunt și alte avantaje care trebuie luate în considerare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu