≡ Meniu

Star-Light TTH-46L, frigider tip minibar

Star-Light TTH-46L este un frigider compact de tip minibar care se adresează celora care au un spațiu redus pentru a pune un frigider. Cred că e perfect pentru persoanele care au o cabană sau ceva de genul. În cazul în care aveți reticențe datorită faptului că nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre un brand care aparține de un magazin online cunoscut și că produce mai multe tipuri de electrocasnice, dar și televizoare.

Vine cu un volum de 46 litri, iar din această cauză vine la un [pre]preț[/pret]. Nu trebuie să ne preocupe consumul de curent deoarece are clasa A+. Alături am pus o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată aparatul acesta. La exterior se poate vedea că e foarte pătrățos, iar la interior e bine compartimentat (partea de frigider are un raft din sârmă și două suporturi la ușă, iar partea de congelator are un compartiment).

Star-Light TTH-46L, frigider tip minibar

Acest model e unul cu o singură ușă, iar la interior are un volum de 46 litri care e suficient pentru doze de bere, iaurturi ori sticle de suc mai mici.
Evident că având dimensiuni reduse are și o greutate mică de 15 kilograme. Această greutate redusă te va ajuta să-l pui fără ajutor acolo unde dorești.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul foarte mic de 41 decibeli, iar acest lucru te va ajuta în principal la a nu fi deranjat noaptea.
Din păcate acest aparat nu are No Frost și dezghețarea trebuie realizată manual.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că vine de la un brand ok, că e fiabil și că nu consumă mult curent.
Contra achiziției nu ar fi motiv.

Acest aparat se adresează celora care au nevoie de un frigider adițional pentru dormitor ori camera de zi… sau ceva de genul. Nu va consuma mult curent și nici nu va deranja vizual. În cazul în care îl vreți pentru o cabană care are curent de la panouri solare atunci trebuie știut că aparatul are un consum de 0,29kWh la 24 de ore, dar acest consum poate fi și mai mare dacă afară e foarte cald.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu