≡ Meniu

Star-Light WM-510AP, mașină de spălat românească

Star-Light WM-510AP e o mașină de spălat rufe a anului 2015 vândută de un brand românesc de top. Dacă nu știați, Star-Light e un brand românesc care aparține de eMAG. Comercializează diferite produse – de la televizoare și până la electrocasnice mici.
Aparatul acesta se adresează celora cu un buget redus, dar care vor un electrocasnic de calitate cu care să își facă rufele din nou curate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se remarcă prin diferite lucruri care le întâlnim și la produse premium. Printre acestea se numără nivelul de zgomot redus și materialele de calitate din care-i confecționat.
Am pus alături o imagine pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model. Poți vedea că are un design foarte simplu, iar datorită acestui lucru nu va deranja vizual.
Având o capacitate de 5 kilograme înseamnă că și dimensiunile sale sunt puțin reduse așa încât să poți poziționa aparatul acolo unde dorești.

Star-Light WM-510AP, mașină de spălat românească

Pe partea de caracteristici se remarcă prin faptul că are o capacitate de încărcare de 5 kilograme și clasa A+ de eficiență energetică.
Materialele din care e realizat aparatul sunt tamburul din inox și cuva din polipropilenă.
Numărul de programe e unul redus, mai exact vine cu 12 programe pentru spălarea diferitelor tipuri de rufe.

Pro achiziția acestui model ar fi costul redus, că arată bine, consumul redus de resurse (curent și apă) și fiabilitatea ridicată (garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită cu unul sau doi ani).
Din păcate are o capacitate de încărcare redusă, dar o familie cu 4 persoane o poate folosi fără probleme. Dacă vrei un model cu o capacitate mai mare, adică 7 kilograme, atunci există modelul Star-Light WMD-712AP.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu consume mult curent și cu care să poți spăla eficient multe rufe atunci îți recomand acest model.
Brandul Star-Light are ceva timp de când există, dar se remarcă prin electrocasnicele de foarte bună calitate pe care le comercializează sub brand propriu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu