≡ Meniu

Star-Light WMD-712AP, mașină cu încărcare de 7 kg

Star-Light WMD-712AP e o mașină de spălat cu capacitate de spălare generoasă, clasă A+ și centrifugare de 1200 RPM. Poate că acest brand nu oferă cele mai avansate soluții pentru acasă dar mi se pare destul de bun acest model în acest buget. Un alt brand care l-aș recomanda e Samsung deoarece oferă tehnologii noi sau mai vechi care încă sunt populare.

Alternativele sunt puține dar la un așa preț veți găsi și variante cu încărcare verticală. Acelea arată diferit și performanțele nu sunt chiar așa de mari (spală mai puțin). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light WMD-712AP, mașină cu încărcare de 7 kg

Capacitatea de spălare e de 7 kg, dar voi puteți spăla mai puțin dacă alegeți programul corespunzător ori ajustați anumiți parametrii. E dotat cu un ecran LCD care e vizibil și din poza de sus. Informațiile oferite de acel ecran nu sunt mult pentru că e destul de mic, dar e mai bine decât fără el. Capacitatea de stoarcere e destul de bună dar nu e cea mai bună de la ora actuală – 1200 RPM. Nu e nevoie de mai mult dacă nu folosiți un uscător de rufe, astfel rufele pot fi puse la uscat iar pentru cei care nu au spațiu pentru aceasta, le recomand un uscător (mașinile cu uscător incorporat nu sunt așa de performante).

Clasa energetică A+ e . Programele sale de spălare sunt: rapid, prespălare, baby care, bumbac, NightWash, delicate și altele. Dintre toate programele de spălare, observ că are câteva programe speciale care sunt de folos atunci când vreți să obțineți rezultate mai bune.

Pe partea de funcții și siguranță are: control electronic al balansului, selector centrifugare, timp rămas, amânare pornire și altele. Dimensiunile sale nu pot fi chiar reduse deoarece modelele înguste nu pot spăla chiar așa de mult (în general, 6 kg).

Plusuri: arată foarte bine, ușor de folosit, multe programe de spălare, spală mult și eficient.
Minusuri: nu e prea compactă.

Star-Light WMD-712AP e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari și care poate fi pus fără probleme în locul vechiului model. Prefer variante mai noi și mai ieftine deoarece consumă puțin și oferă dotările elementare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu