≡ Meniu

Star-Light WML-610APP, mașină clasa A++

O mașină de spălat nouă pe piață și care vine la un cost mic e Star-Light WML-610APP. Are o capacitate de 6 kilograme și 1000 rotații pe minut. Datorită acestor caracteristici putem spune că mașina e una numai bună pentru o familie cu 4 persoane.
Cred că majoritatea persoanelor vor alege acest aparat datorită faptului că are o eficiență energetică foarte bună dovedită de clasa A++.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat atât acasă cât și în scopuri comerciale (la o pensiune ori la un mic restaurant).

Star-Light WML-610APP, mașină clasa A++

Din punct de vedere al caracteristicilor acest model e unul foarte bun. Are o viteză de centrifugare de 1000 rotații, o capacitate de încărcare de 6 kilograme și 15 programe. Printre acestea se numără și programul rapid de 15 minute, iar acest program e unul care te ajută să speli repede haine care nu sunt așa de murdare.
Nici nu aș putea spune că e un aparat prea gălăgios deoarece vine cu un nivel de zgomot de 58 decibeli la spălare.
Aparatul e realizat din materiale normale, mai exact din aceleași materiale din care sunt făcute 90% din mașinile de spălat. Adică tamburul e din inox, iar cuva e din polipropilenă.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine la un preț mic, că are o fiabilitate ok, că vine de la un brand bun și că nu consumă mult curent.
Evident că fiind un model ieftin nu o să găsim pe el Fuzzy Logic sau Eco Bubble. Dar, are diferite facilități care vin să înlocuiască aceste neajunsuri.

Deci, dacă vă interesează o mașină de spălat haine care să fie ieftină și cu care să puteți spăla mai mult într-un timp redus atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Cred că multă lume are reticențe în a cumpăra acest aparat deoarece nu știe mare lucru legat de acest brand. De aceea trebuie să vă spun că e vorba despre un brand românesc deținut de magazinul online eMAG.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu