≡ Meniu

Star-Light WMM-508A+, mașină de spălat foarte ieftină

Mașina de spălat rufe Star-Light WMM-508A+ e una dintre puținele modele oferite de acest brand și cred că mulți dintre voi vi-l doriți pentru că nu sotă foarte mult. O mașină de spălat trebuie să fie eficientă din toate punctele de vedere. Designul e ca și la restul modelelor cu încărcare frontală și doar cele cu încărcare superioară arată mult diferit. Mai sunt și mașinile semi-automate, dar nu cred că aveți timp să să implicați prea mult în procesul de spălare al rufelor.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul un buget mai mare și mai multe branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light WMM-508A+, mașină de spălat foarte ieftină

Nu are o ușă mare pentru că are o capacitate de încărcare de 5 kg, iar modelele premium cu ușă ceva mai mare au capacitate de spălare de până la 12 kg. Acum, depinde și cât sunteți dispuși să dați pe o mașină. Una cu design slim dar puțin mai performantă decât cea de sus costă cam dublu, deci puteți lua două modele decât unul singur (unul pentru voi și unul pentru părinți, de exemplu). Adâncimea aparatului e de 47 cm și pentru a fi un model îngust, adâncimea aparatului trebuie să fie de 40-45 cm (există variante și mai mici, dar nu le recomand pentru că mi se par prea compacte).

Programele de spălare sunt următoarele: rapid, extra-clătire, lână, sintetice, delicate etc. Sunt suficiente programe pentru cele mai uzuale țesături și veți obține rezultatele dorite. Chiar dacă nu are o centrifugare mare, mașina vine și cu un program care reduce și mai mult consumul. Pe partea de tehnologii, mașina are următoarele: sistem electronic de control al balansului, sistem detectare spumă, sistem siguranță împotriva copiilor și programare întârziată..

Plusuri: are preț foarte bun, design plăcut pe culoarea albă, ușor de utilizat, nu e chiar așa de mare.
Minusuri: nu e foarte compactă.

Star-Light WMM-508A+ putea fi mai compact pentru acele caracteristici însă trebuie să fie și foarte bine construit acest model pentru a fi și fiabil. Deci în acest buget nu veți găsi un model Slim, ci doar cu vreo 300-500 de lei mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu